<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
' s; V" w4 m% \8 t. w, L希望啦
' V5 D) t- t& s3 I
多D人玩我諗重過癮呀!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
& {6 i0 j; t8 D0 [" J; d係你........
; N; B0 y. F6 [/ J+ |
之前最高幾多分呀!
咁統一左個ID先啦+ h* ?6 G' G) ]# g* W6 B
係唔係26fun_xxxx ?- t+ r1 _& S7 N2 r
唔統一就冇個種意義架啦
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:48 AM:# }2 y3 C8 `4 P! P8 q
咁統一左個ID先啦2 z3 T/ O+ |% z8 s
係唔係26fun_xxxx ?
$ d/ A. D* I$ {& O; ^4 P唔統一就冇個種意義架啦
; [5 l" }8 C- T$ y; p: d
係!26fun行頭,易認D嗎!遲D多D人會起返個list攪大佢!
我同你玩!!係邊??
請各方好友請先登記,再post上你地名稱係度,遲D會從新整理,集中所名稱一次過!' e& m$ H+ O5 z: V/ Z! Y" f- `3 ~/ `
登記請用26fun 行頭      
  w3 h; `- u8 d" A26fun007 ----william303
26fun_pkpkpkpkp
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:54 AM:$ y( X- L$ }5 [, J: R
我同你玩!!係邊??
; D4 E2 V2 _  q: E
好呀!你入左邊個場我黎搵你呀!
中級 - 桌球紳士
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:00 AM:
) N, K  ~6 H6 q( G5 V中級 - 桌球紳士
7 o* ^0 z, S1 E0 F( B" W我係yahoo打唔到中文呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。