<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:00 AM:
% P# x4 u( @, w% S0 j/ E9 _其實好易炸~~
2 b0 Q8 X: B3 K" M你點樣唔識玩??
$ ^% H5 A* d8 I" U) [( K% g+ A! T* [3 |: ]$ u0 ?5 l
未玩過所以唔識玩 =.=v
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:4 M( q6 L( f: N. F6 i+ W
  c5 X' l/ R, h1 j, q3 q4 B

' N: Q% M; d5 Q/ J* D( K衰豬 =.="
% u. g" _4 j% E; {, c: G
8 D# r$ ~  Y/ d7 N
4 H8 Z: [( M3 n/ N5 L; o- ]/ COH SHIT =.= .........
咁要學
CRAP 你FORM幾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:01 AM:
5 c) W& L: w$ r) ^5 ^7 G$ i) [, H) O: N1 ?4 ^; o
有時間同你篤下
' B0 _* x& Y- T: x, j* H' P7 F4 I4 S+ }
好~~ ^^
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:01 AM:
0 g3 ]& ]0 c4 L" |我地要有個領導人
, V+ a" o0 n# x( u7 T1 r6 n
) K4 m0 F! @5 g/ O! U: v我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:01 AM:
8 e* o2 M! G9 V: p2 J: }( b6 j- @( i% x) Z3 W6 O2 ?( G* d  e2 |. Q
$ r3 \6 U5 A* V0 y) b! h

/ Q' T6 \# `/ ?* s) I
0 {8 L# T0 a$ h/ ]$ A3 E( ]篤咩呀=_=""
% s6 w$ A4 s' W7 e" ~: m2 R6 L都唔夠人!!!
& D! W& E/ }$ B( B/ X5 ~3 u: o# O$ O5 ~- m9 M/ c% c7 I7 E2 N
唔係有2個就得嫁咩 =.=
你做唔得咩唔你點都係版主
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04:' P* p: K4 `+ m( a% }9 V6 J" B
我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
& Q5 {: `7 P, l1 z& n7 g$ F篤波都要戴隊.......
Originally posted by william303 at 2005-6-5 04:02 AM:
& }1 ^$ m' J; a% ~, R. z咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
5 X! C3 a, ^# d# Q! |
! [1 k6 Q; s" M' j& T
早抖了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。