<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 02:21 PM:  y+ j4 l# V( S
我已經登記26funexpet666
% E( f" n4 l0 i% y* c  U; [, `走去邊呀!
霹靂球王好唔好?
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:12 AM:
. c' \, `4 s, r! u- k0 G! @霹靂球王好唔好?
, D; h$ d, a4 H6 W
ok
william兄一呼百應, 讓大家充分體會EF既團結精神, 小弟忍唔住加左15分: R, N8 }( @. i+ Y5 Z3 }3 @

4 L, `- e5 Q- M2 a1 E小弟唔識玩的, 我考完試搵人教我呀
冇咩人來
Originally posted by crap at 2005-6-5 12:15 AM:
2 Y$ ?: M( C) q6 \( J) Wwilliam兄一呼百應, 讓大家充分體會EF既團結精神, 小弟忍唔住加左15分) e/ \5 G$ W- E$ y
6 Y# r9 ?; i4 _' ], \8 Y, L" y
小弟唔識玩的, 我考完試搵人教我呀
/ S- |1 t, o+ l0 p. ^2 T8 e多謝,無問題!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:16 AM:
7 u6 k& u0 \8 u# \7 T: ?+ R冇咩人來
: u6 t' W( ^9 F0 f我相信遲D會多D人,希望!
希望啦
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:16 AM:
% V5 D+ _; P5 L, M, f$ n2 b. X冇咩人來
' A+ E( S, ]( O' i) _0 u# H
好勁喎!
係你........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。