<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
  n( z6 G5 U  ]" ?希望啦
# M& d" a( w5 [2 K6 N
多D人玩我諗重過癮呀!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
) p- p/ K0 X. k& Z, y8 ?係你........
: T! u7 b% G, ]/ t
之前最高幾多分呀!
咁統一左個ID先啦) W2 \' i; O3 r  a' L( a
係唔係26fun_xxxx ?" ~# k. T" {0 l3 g. |, g
唔統一就冇個種意義架啦
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:48 AM:3 M0 V$ w" Z" M8 P4 H4 y
咁統一左個ID先啦, d1 U, n$ w3 }& r/ A0 F
係唔係26fun_xxxx ?
: ?4 b- Z) ~8 x3 _, b: R6 M0 Z唔統一就冇個種意義架啦
' }5 [$ }0 j2 b8 s! o係!26fun行頭,易認D嗎!遲D多D人會起返個list攪大佢!
我同你玩!!係邊??
請各方好友請先登記,再post上你地名稱係度,遲D會從新整理,集中所名稱一次過!; z, g0 n: ^* Y5 N6 t9 N. n6 O
登記請用26fun 行頭      ) H7 T3 b' u& w0 j, t
26fun007 ----william303
26fun_pkpkpkpkp
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:54 AM:
1 w' _& e/ a  E% v1 B; r我同你玩!!係邊??
, f9 f" g4 ^) U) [7 K好呀!你入左邊個場我黎搵你呀!
中級 - 桌球紳士
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:00 AM:( Q% q* l& A0 s* N2 Q( i
中級 - 桌球紳士
5 h$ ?: D& A3 N6 b2 i" @
我係yahoo打唔到中文呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。