<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:45 AM:3 `4 B5 E" k# `6 Z5 v* t& f

+ F% b( \) U$ P8 v1 J1 p
. \  `9 r! p" a2 r7 f$ @咁就好喇) n% q( ?  R" Z+ e( n

0 b, K' {7 B( q  [5 v9 z2 i  D俾心機篤
. x2 X4 D9 {! y" X5 _放心啦蟹哥,呢度D人唔會四圍攪攪震喎!
Originally posted by william303 at 2005-6-5 03:48 AM:) M' }6 b2 x6 w4 C- o

4 A, c, K; i* U; E1 `放心啦蟹哥,呢度D人唔會四圍攪攪震喎!
8 A% B- c5 x3 i6 i. M& c

/ |4 z1 D( f$ Yhahaha, 靠您喇會長
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:49 AM:
# l4 W3 i- x; Q4 d' O$ s  l+ ~& G  D; r. H
8 ^5 s0 _, h" W! t) M+ X5 S
hahaha, 靠您喇會長
8 N6 ^+ e! h( K. B+ x, j
會長??咩會長?
Originally posted by crap at 2005-6-5 01:49 AM:& v- ~* C( u3 T9 i2 g

' s% w3 |+ y' k" Z3 H! L1 j# ]+ q, P) z3 f7 Y
hahaha, 靠您喇會長
/ b' r' A9 ?7 m& T  O) C/ R. F. L
唔好玩啦,我只係一個會員仔,只係想大家上黎玩得開心D多元化D ge!
又話訓既=.=?
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:50 AM:  I1 F2 B: [0 |/ F8 X$ h- }$ P/ {+ b/ A
4 L& ?# |2 v: ^, Y4 j" a咁勁打到1508啦,佩服佩服!
邊個係會長
我最勁個ID都係得1400炸
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:52 AM:$ b, G: l) {) k! d. R& {
又話訓既=.=?
( ?6 u' z  H2 X
差唔多啦,不過咁高興吹多幾句囉!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。