<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
中文版還是英文板啊??
and me~~
. r1 U! R" h+ ]26fun_neptune<------my name
Originally posted by william303 at 10:55 AM 10:55:
* q1 [, X; R4 T有冇人呀!
& p. ^+ u- m* S$ Y
hi~~~威仔你好啊~
Originally posted by william303 at 05:32 PM 17:32:
0 ~2 M1 n, b9 G. \4 _
4 x$ k4 B  q" ~# u1 ~! v6 K你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
, A- V2 }1 r0 G8 A% @' U
~~系啊~~!!
Originally posted by william303 at 06:28 PM 18:28:
3 W% \$ {: I$ \6 _6 P2 _# ?0 B" f3 m: I
你好,立腸兄,會唔會參加比賽呀!需然未正式攪!
2 L! l2 N" O# |8 R! k( x
我想會吧~~
Originally posted by william303 at 06:36 PM 18:36:
, t8 x( L; [+ t
# I4 ]6 o# w9 J: N; M" Q感激!
" Z- O0 A; d) z0 ?唔該~~
Originally posted by pkpkpkpkp at 07:22 PM 19:22:
3 U# y! h9 i# W* r2 H百發百中
, s* B5 Z! J& g/ D6 H8 u2 v4 i
我又玩!!!
, }" h' x+ c$ H& C5 d9 I百發百中??華語板??
威仔啊~我想我可能參加不到了!!
6 ]% @$ R7 C0 e  b3 C0 `因為我進不到pool里的file~~/ Z7 e3 q' s$ V+ L, s
對不起啊·!!" x3 B' \) E2 r1 I( Y$ ?
我還在找出原因!!~3 E" a% f2 d0 U4 x6 \; g6 Q
hi~~pk兄
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。