<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:54 AM:
; @' Z0 Z" N1 p0 R8 H/ B1 E
+ [- D! _2 B9 ?串咀= ="
+ S: P+ W: d5 ]' k
打佢!打到佢落1300!哈哈哈(不懷好意)
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:55 AM:' t  t4 }0 \8 y, f+ b

. {+ M/ s  w+ p( f. H" K" j會長LO~
0 y) s. ~3 m! j' U
唔好玩我啦!pls
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 01:57 AM:
! k5 H+ l: \# o" P, F% N缺咩版主crap唔做會長
3 H6 x: H. O  t* z係囉!我推!
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:59 AM:1 R( w2 w$ G9 c) ?

( ^8 D6 o, I( K0 L; @: ]=.= 為crap默哀一分鐘........
6 v* E; D. E' v' {/ R" Z
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:9 v/ P# c/ }) h5 y( k

4 C0 _0 S/ q' ]( c% A; O' u6 V7 F8 f7 U" t3 I( i
中!!
3 I, `- p5 n* L9 D6 c3 p) h$ N4 t; P4 a
就咁決定4 s! h+ T! R# |. |, M" ]3 T4 J
好鍾意見大家咁團結! ~2 z. K+ t0 U  s* [6 o" {% z
3 ^; H: k! N7 K/ N- @
就考試, 我要溫書去
2 y2 I4 ?$ l7 Y) Q& @大家加油篤
6 c: r* L0 D' }7 ^/ \! `頂!
咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
to 各版主1 `' ]0 X- x) [& y8 z
雖然暫時未有大反應,但想請問可唔可以咁呢!. d' W( L; f* V( O) x7 G, B" w% I7 J
一個淘汰賽,參加者20-30名,& w7 Z% |9 C9 [1 X8 s
每位參加人仕雖要扣5分用作為獎分,& a' M1 X9 j# r# S
如未有分者(只限一個月新手或更低)可以括免,
( c" K! `/ F$ y$ W7 v最後冠亞季可各有得分,
; t; L2 V3 v5 D4 N每一個月舉辦1-2場!
" {2 ?- g6 O3 b# a2 K! b/ L
$ C# X3 m1 x( h8 I. g! `% Z對賽表可由yahoo e-mail送出或由各版主通知
Originally posted by william303 at 2005-6-6 02:58 PM:/ B" U' I. S( @- I) S' e0 o& e. W
to 各版主& n0 R" ^/ o: n3 y9 a' ~. w- Z$ k. K
雖然...
) b. V; ^9 O5 F3 `2 \7 s& M& i雖然得分不易,但亦唔希望因此有人以為本人為左攪小動作,$ J! V% A( b5 y9 D% _
我希望可以出700分用黎作獎分(留返小小分要黎睇野),, k& l. E* p& ^
亦希望請其中一位版主負責呢一個場,* o( T* m" i- t9 r/ Y
我和其他兄弟可以幫手(提名pkpkpk)
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-7 05:06 PM:
( x. @4 q3 h5 B, `5 `有冇人篤波好悶
6 O6 R3 E3 A) q* n0 t8 I( J. G2 e
開波!
離島好嗎?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。