<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 01:56 PM:
8 d. z% ]3 l* O" `9 MSING﹐我覺得基督教真係好虛偽。
5 o2 F8 {* J0 Y
9 f" h& |6 l: e( J% R仲有﹐好多人一出世就出世o係信佛既家庭﹐有乜可能一出世就要落地獄呀﹐跟本無得揀﹐好唔公平。
8 v" D& o; a2 _5 s" u; q; S' j  P. V! C. v/ K- |$ ]
vivienna 兄
/ n/ T1 ^% C/ k& h3 |4 j& x; n6 f+ {' T
基督教覺得佢可以選擇唔信佛+ _2 R8 |8 @$ P% [* t& b5 h
即使出世o係信佛既家庭3 _) f" Q! ]% U+ Z$ Q- o

' Z2 T1 |+ Y9 y1 r: r) R7 c- P5 V; c5 X希望答到你啦 
Originally posted by singgeihot at 2005-6-4 14:48:
/ h2 c3 L6 P  R  Z' G) v( r& e: I7 `7 u% y3 D- I. q! K' D# g) N

) B0 U, f5 J/ F1 l5 K, ?+ a$ w管教吓佢啦
! E) A2 W& o% f1 t( G8 H
大家同grade
4 D; R0 V" `. x9 [3 [. |& Y兼且我對某d人係採取不聞不問既政策( Q4 `) R9 O6 k+ U: e/ H4 n9 P4 k
等佢有破綻我就俾個critical hit
, Z4 I0 U0 d9 Z/ ^7 j- m4 K乾手淨腳唔駛煩. l$ z+ c6 W! r" l

_, ], ~: m2 X# C& C對個d唔值得尊重既人+ `$ u6 L- X; l; b: v) Z2 F
我話佢都嫌費事* [) i5 i0 {4 Z
vld2就係一個人版
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~9 r) E6 `% Y. H6 i9 p: s# P9 v4 f) f
有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
Originally posted by 周衡 at 2005-6-4 02:56 PM:
! J$ d% P7 i! H8 }$ Y我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~
( [8 a3 i- ~# z' m有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
2 X( g! V: z1 i! g! |, ]
好感動... 終於有人理下我個主題啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:/ w$ B) ?4 m( i: w% R

) l$ x/ x, F& y2 R2 l# `- N( h大家同grade& ~/ E! ?3 K) C# s3 a
兼且我對某d人係採取...
" b7 V3 B( Y% @' i
就咁比佢落台la, 佢話自己吹下水ja wo...(放佢走把啦)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 02:09 PM:$ [% h5 R" r) A, \- m" z8 c
* C0 @  }) ?# J) ~2 ?3 e$ Z* J
你知唔知聖經係由人手去記載架﹖除...
* [* e  ?6 b: P+ Z) J9 ^
$ [1 {0 J- g" A# H
vivienna兄6 s, x$ Y# j( F7 ~( }) N

! u3 g' ?- x& d6 m聖經有大部份都係由十二門徒寫架
; i/ u% D- |$ [寫左之後亦都會反覆check下& h% b4 W. q8 P+ U
% ~% `1 }$ l9 u. n
我記得...
! M- b) F/ x# v- N  s5 i9 Y+ G1 m8 t係羅馬時期曾經開過會,
$ N7 q3 M7 }  S( ~; }discuss聖經有冇錯(即係神冇講過又寫到有講)
8 d  ?8 A( h. T1 S% a8 T0 P
: j( z7 a' v: T& I從此聖經就大致上定形啦 
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:4 A7 |; K9 Y4 }3 L+ t1 T
( u$ n* h& l1 Z/ l4 X' T
大家同grade
' ^) c; u6 O9 q0 i# O兼且我對某d人係採取...
) G7 D6 u) q. D# P* q8 k: O( @1 K5 |! ~' g# @* i' f
版主~) L9 }: T+ I! m: A' ?

) g3 t( ^. ]5 M& h) t我想問甘兄幾時開始做版主?/ D/ o+ V. k$ d3 R5 R' _
1 ?  F6 B1 w( @3 D; i9 s
好多人都唔妥佢' c( n3 e. J+ ?8 \
點解唔廢左佢果版主位 ?
Originally posted by homan~ at 2005-6-4 15:02:; z$ N% h0 @' Q. q, q

$ S. m% v$ L/ D+ V* Y- ~% U
, m/ T) [, W3 W版主~
( w) e" s( r! o- `: d  F$ U3 {" f8 \' ]/ F7 p
我想問甘兄幾時開始做版主?
! |+ {" }& I* G- {" v0 k) B7 f, E& B' S
好多人都唔妥佢
6 f: y6 s9 O# g1 _: a點解唔廢左佢果版主位 ?
! `) G- v, W0 R5 `' E0 X* t

$ Q# }' ~' x5 h. T8 N: ]板主一職為admin決定
! O" H4 w2 k  H非由我負責
7 D0 L/ x  L: t5 A+ f
' w. [2 ?: f- _/ C0 E不在其位 不謀其事' s; p( M: q) Q# A  K
希望d人可以明白呢個道理
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:04 PM:+ s; c7 `: [; r% v

: g1 a2 D1 _8 G$ F/ t9 n4 U, K
: A5 \/ m5 e3 ~0 k0 J- c
. R9 u: n' l, Z0 j. E( m6 }佢想乘人之危博大霧既意圖十分明顯2 b/ M5 p- C! f1 J( a6 R
可惜功力未夠
5 s) N, o4 y/ B. e! c! v$ N, C希望下次可以俾個精彩既演出我睇下
: ~/ r% ~3 ?. n" b發生咩事,咩唔係講梗有冇神咩?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:06 PM:+ q" j' j" ^- j! M& P

/ U+ ~) B, f. ^/ c0 }+ A4 G( W$ e
& h) ~' p' B  @) v板主一職為admin決定1 w* H* h( [& \. A& r
非由我負責" p6 `0 }0 V4 S* Q
: r8 z  i/ j' D- m0 a6 V7 x
不在其位 不謀其事) |. Q9 {* a" j
希望d人可以明白呢個道理
" C5 i- R, Y5 a; \9 ^: x  q
$ A2 Q. b* B, a- D7 ~明白!
( }3 Z+ k7 b  o, z& Q) E8 V
1 N1 ^0 o( f' X' z% F! Z5 Fthx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。