<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:27 AM:
2 ~$ D/ y2 V0 G6 _( N3 m7 F
# {( ]) O& {; ^5 S: k3 X6 ~( j7 r) ?$ K! y' G8 }! `; D
梗係啦,除左耶穌大哥之外乜週神都唔信得架喇,梗係有罪啦
  P: ^) V. p5 B4 {- y
& A) M- M: p/ ?4 g9 N我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
有 d 嘢想同大家分享
' n, g9 [. S  U3 _8 s) u  p" Y/ X1 H" V! w6 B
我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:46 AM:
- |( z/ g, \+ W; [. ]2 `2 p9 V, N! p2 H, M4 O5 B
; W' H9 T0 v4 _( Q, u* ~7 v+ p6 T
我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
5 R( Y  B* G) X

/ d% m  @' s7 o: I$ _on能九的基督徒,
) \0 m1 w1 p! q1 y" I但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。  V; j8 `  o2 ^. V, b1 H
為左上天堂,理能得自己陷家死丫; i) X4 Y: X" ?( J# O

" Z- N: |  D9 w6 y4 r9 R' {  F0 J[ Last edited by 良友 on 2005-6-6 at 10:53 AM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:34 AM:2 A. r" v( }$ T9 J
! r& Q. k) X8 [* v4 E- }/ `
呢個TOPIC內咁多人積極回應都冇分加
$ U; L$ _, c$ N( Z/ V

8 w. T% m5 T- J良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:47 AM:' A# _1 F/ z; _& E, a" O# e
有 d 嘢想同大家分享
% u( [0 k* y) i, y4 t8 P; G! N) {3 g) I% Q  R
我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
' X( C: k# }6 `/ V2 p/ t/ W

: Z$ t9 n; i( K% W' d: ?" X0 o- c又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。" ^% i! [' o* p; e5 h+ ^% F
2 I8 G& l! E) v, q, }& |$ {
[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。
  q, W0 @. ^: X- ~: ]6 B耶穌其他神係魔鬼
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:49 AM:! T) ~2 [1 t' M, H
; W- z$ M! ]0 {/ V* A

/ z5 p1 ?# {1 }$ g; K# M良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
& i; X2 v% h! Q; V, u2 ?

V; P% _" M" }. e& I1 L唔係~~
: R3 ]# X* ]: B) g, t) I我都唔係為分數而吹水既,
5 m) ~$ m. Z( D" E: ?3 C我隨便問下姐~
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:47 AM:
4 ^( I0 a. b3 K- P& s* h" x9 d
, ^9 Z3 q; ]" u2 W# P- e) c0 Q2 e& c8 `3 b
on能九的基督徒,
2 |" h4 N) a- _( Y: s& T但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
; l: Y/ J: N2 x( y* x

& J+ S6 o1 D$ V' o洗腦技倆真係拍得住毛主席 - 爹親娘親, 都不及毛主席親! o6 B* o: p- h$ A/ e

3 k! q' c* v* m, G' [掃神枱好似紅衞兵除四舊
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:51 AM:- e. v% y" Q  ?' o2 |

) L! _  b+ c2 C& a) Q5 P/ Y( Q/ ]( G& P) u5 C* w1 F8 F9 m* C
又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。
% h3 q6 E2 n/ ^' S8 p/ M
% s& E5 v8 b: J( o1 U, o[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。) ~* M: i$ ^# f3 h
耶穌其他神係魔鬼
  s1 Q+ q+ V% {' W. b% [- f9 x+ a6 m" M% E
天主教感覺上無基督教咁極端, 嗰個神父嘅媽媽係拜神嘅 (拜天后), 但媽媽行動不便, 佢雖然係神父, 都有陪媽媽去拜天后
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:52 AM:. K# K- s8 R! N. N' b
8 p2 U, S' O9 C1 n  |- {
5 M/ w  P6 W. E0 I' p
唔係~~( _% w' ~' l! w2 s
我都唔係為分數而吹水既,
% \! Z: L5 G1 E我隨便問下姐~
( P8 d! U$ A4 E1 U+ g. ~, v
& d' L+ Z. h# \, z: h. y良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 11:00 AM:
1 q. _0 o% l. H8 N4 k$ n
* C+ U% Y" _, W( D
1 z2 z1 v- W& c" l, V$ ^良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
/ s8 A. Y) y: o2 k' |- N雖然唔係為加分吹水,但係我講咁多,都想加d分
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。