<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 癩蛤蟆只能怪自已[trista+, 積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
老實講﹐我而家果個女朋友都係我肯定距鐘意我先﹐我地先至開始拍拖﹐我都係無信心去追女仔﹐因為我承受唔到被人拒絕既感覺。
Originally posted by vivienna at 2005-6-5 02:24 AM:
老實講﹐我而家果個女朋友都係我肯定距鐘意我先﹐我地先至開始拍拖﹐我都係無信心去追女仔﹐因為我承受唔到被人拒絕既感覺。
有野問呀,bro

咁點解你又知果個女朋友係鐘意你既?
我而家返緊暑期工!都有$8000!
更令我覺得賺$8000!俾屋企!自己WET都唔夠啦!
我OFFICE係有好多測量師!
個個4,5萬一個月!
所以我更心諗將來一係做會計師,一係就測量師!
唔全都唔駛旨意有幸福生活!
"將來的幸福要靠今天去爭取"
Originally posted by kawing01 at 2005-6-5 02:28 AM:

有野問呀,bro

以我EXP!就是對方經常無故借意搵你,傾計!
會做得好出而她們也不知!
再唔係!你身邊或佢身邊D朋友會留意到話你知!
而我次次都扮唔知!然後答"唔會掛,唔係既"
之後就開始部署點追人!
Originally posted by kawing01 at 2005-6-5 02:28 AM:
有野問呀,bro

當你同距講野既時候又神不守社﹐好保持斯文狀態﹐會同你傾計﹐但又唔敢望你禍﹐甘就差唔多囉。

不過你聽下好喇﹐個個女仔唔同﹐有D分都分唔到架。我中學咪中過招囉。。。以為人地鐘意﹐但又唔係。
哦....多謝兩位bro指教
可惜我用唔著
我覺得總之你有上進心,唔怕無女朋友架!上進心對於一個男仔係好緊要!

呢度大把人支持你!加油!

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by jublio at 2005-6-5 02:52 AM:
我覺得總之你有上進心,唔怕無女朋友架!上進心對於一個男仔係好緊要!

咁如果我係一個好無上進心既人呢?
Originally posted by kawing01 at 2005-6-5 03:00 AM:

咁如果我係一個好無上進心既人呢?
後果就真係要由自己承擔!
你有冇聽過女仔喜歡你因為你冇上進心?!連男都唔會!
但你可以在日後慢慢改變!但唔好慢到30幾40至改變!
到時都冇乜機會俾到你
Originally posted by jublio at 2005-6-5 02:52 AM:

Me too!!! 支持你!!!!
You're just taking things slow.  There is nothing wrong with that.
You will have confident when you are older and more mature.  It accumulate with time and experience.
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 癩蛤蟆只能怪自已[trista+, 積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。