<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 各位兄弟幫幫手, 我想睇返一篇小說
返回列表 回復 發帖

各位兄弟幫幫手, 我想睇返一篇小說

之前有個兄弟放一個網站

小說內容係 ( 男主角陳近藍, 學生既愛情故事呀, 仲有阿搖, 阿kent, 阿俊 )

我想睇返落去,但唔見左呀

Leo Lee
多謝呀, 我已經搵到啦

http://www.geocities.com/tw_buffalo3/story/nan.htm

希望大家睇睇, 好多我既回憶同希望,
係囉...我放既...都唔知邊個整走左個tp... .\"/.
n年前有人貼過又點wor...好多人都未睇過ma...一係就搵番舊果個tp比人一係就唔好整走我果個...自己睇過唔代表其他人唔睇.\"/.
KillingMe
Originally posted by Tsuki0924 at 2005-6-6 11:13 AM:
係囉...我放既...都唔知邊個整走左個tp... .\"/.
n年前有人貼過又點wor...好多人都未睇過ma...一係就搵番舊果個tp比人一係就唔好整走我果個...自己睇過唔代表其他人唔睇.\"/.
1) 我整走的, 全世界既forum都係剷左重post既野嫁啦.....唔係一個topic 出幾十次, 大家仲麻煩...

2) n年前同n年後只差10日... 如果耐d我都可能唔記得...

3) 既然移得走 = post過 = 可以search番, 小弟打左"阿藍"2個字條link已經彈左出黎喇, 你都可以試下
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... =%E9%98%BF%E8%97%8D

4) "自己睇過唔代表其他人唔睇" 係啱, 但既然search到既, 咪即係可以睇番囉.....

放鬆d啦
大家唔係鬧交啦, 我都搵到呀, 而且發現原來仲有第二部嫁, 大家想睇嗎??
Originally posted by kinghim at 2005-6-7 04:32 PM:
大家唔係鬧交啦, 我都搵到呀, 而且發現原來仲有第二部嫁, 大家想睇嗎??
當然想, 有勞了

但請最好不要以link的形式出post, 因為想保留番個copy響EF
唔該曬king兄
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 各位兄弟幫幫手, 我想睇返一篇小說

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。