<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果發現男友去叫雞,怎樣面對呀??
返回列表 回復 發帖
帶佢去驗身,有無病先
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
唔面對,
分手!
Originally posted by goddamnyou at 2005-6-8 07:58 PM:

我唔同意
唔比係個男o既貪新鮮/太咸濕架咩
有時就算個女仔好好  個男o既覺得玩厭都會去叫雞
唔可以話係女方o既責任/要反省架wor~
咁我又冇話要單方面女仔去反省....
只不過家下d男仔年少氣盛,佢地都有生理需要既時候架嘛,而佢地既女朋友又唔比佢,所以咪去叫雞囉,其他人我唔知啦,我有幾個fd都係因為個女朋友唔比佢地先叫雞既...........
Originally posted by kawing01 at 2005-6-8 11:48 PM:

咁我又冇話要單方面女仔去反省......
我明你o既意思

但女仔唔同個男友做可能係佢唔想有婚前性行為or其他原因呢
而且有需要唔係藉口黎架wor
做人唔可以淨係顧自己o既
個個都有需要ga la~咁冇女朋友又冇錢o個d人 唔通可以因為呢個reason去強姦咩~
會唔會個女朋友餓得佢耐,因為我相信正常有女朋友既男人都唔會叫雞!
自己有間餐廳唔食~要去kfc oh my god
人不娛我唯自樂~!
Originally posted by goddamnyou at 2005-6-9 12:07 AM:

我明你o既意思

但女仔唔同個...
如果個男友知佢女友係咩原因唔比佢,佢都去叫雞既就係佢衰啦

[ Last edited by kawing01 on 2005-6-9 at 01:47 AM ]
分手吧
無得傾
Originally posted by vivienna at 2005-6-8 07:45 PM:

哈哈﹐真係唔好意思喇﹐我其實係驚...
仲分唔清? 基本上我冇記錯ge 話﹐除o左我﹐所有板主都係男ge﹐好似仲有一個叫反斗奇兵負責娛樂新聞ge 都係女仔

其實召妓我又冇話覺得cheap 定唔cheap ﹐但係個問題在於你對你女友有幾忠誠lor~
戀愛係互相尊重ge ﹐連呢樣o野都冇ge 話﹐真係好難維持落去ga!!
實有男仔覺得叫雞冇問題ga﹐淨係for sex 唔係for love﹐搵日開個topic "如果你女友去叫鴨﹐咁你會點"﹐女友夠係for sex 唔係for love la ﹐但係實個個都唔肯戴green hat﹐可想而知部份男仔o係性慾方面ge 自私之處…
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-8 10:21 PM:
唔面對,
分手!
讚成...分手..
好難去接受自己0即男友背住自己...去同其他女人有d親密關係..
亦都好懷疑究竟佢係唔係真心愛自己...
就算係個女友唔俾男友sex...如果大家係真心相愛..
就應該互相尊重...而唔係背叛對方...或者做呢 d 傷害對方0即0野...
Originally posted by trista_cheong at 9/6/05 16:23:

仲分唔清? 基本上我冇記錯ge 話...
我好贊成你既講法,有d男人係好自私,只顧自己,今本無諗過女方感受,
其實唔係個個男人識得性事,男人為求一射,女人係講心既,日子耐左男人無興趣,
女人會覺得已玩厭啦,但係點樣維持長久呢??兩人係埋一齊只有為性????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果發現男友去叫雞,怎樣面對呀??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。