<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊個係26FUN最有趣之人: 甲狀腺/本篤十六世/甘國武
返回列表 回復 發帖
Originally posted by zz1988 at 2005-6-10 10:12 AM:, s6 ?0 N, o" q( {
I love 甘國武 more
4 S2 S/ z5 O! I8 O. s

, Z* M: ~+ i1 ]5 ]) E* e) m6 I好彩有你咋, 如果唔係有人落唔到台, 成個 thread 影都冇埋呀 (都試過唔少次喇....)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 03:26 PM:
1 u# E! w+ d6 u0 N/ o( m多謝篤記比面,我都可以榜上有名.7 \' @6 i: Z% p3 M2 t4 e6 _; x4 h6 R" I
我也非常敬愛您的.
; D1 Y+ U; a5 J/ X" {8 _" Y/ l                             甲狀腺上
/ R* R% [/ o8 D# ~3 C

# a0 Y$ j5 y5 n# ~5 b掂啦, 仲多票過甘生
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
篤準版主, 發生咗乜嘢事呀?7 R* i0 ]; f$ q' p9 ^' a

/ n( z( V1 N! ?0 Z5 A; q積分 -115 (from -80)
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-12 07:36 AM:7 |" R0 u1 F% j) m0 m
% D! p, r2 m" a+ \
政治逼害..
0 y1 n, e& B! l; T+ z
/ z$ {, y. s" c5 p' J: F) F! m有冇實例? 你言論又過咗火? 6 H! w- L7 T7 P3 w# N% Q+ P! n+ E
篤篤, 要做版主要收收火, show d 版主風範俾大家睇睇
2 h5 R" G/ X: f, D0 D) Q3 Y努力呀, 唔好灰心, 我同 vivi 睇好你架 $ n$ ?3 c; @$ U5 Y$ o. z4 M! h

( i! @- s: E- I# Y8 S5 ^[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 12:23 PM ]
最衰 Vivi 唔响度安慰你啦....! J" W1 ], F% {# {: s4 U9 P+ t6 M
6 Y4 d7 J+ @* l& D7 n# I- y1 c
篤篤, 唔好 depress 喇, 做人要 positive d, 做 EF member 都要 positive d, 想做 EF 版主就要更加 positive d, 你想要 power, 就要 positive d 去 show 俾大家睇你點解你值得有 power, 我唔知發生咗咩嘢事, 但公道自在人心, 如果呢道有普選, 我實投你, 因為你 一向都好 positive 同 full of enthusiasm. Entertainment and Fun, 你已經俾咗大家好多, 係時侯更上一層樓喇
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:31 PM:0 K$ b$ L7 K& ]9 W  E7 n/ o
1 o5 L/ u( d) }  R1 \& f! P% {8 ^. H
被我強姦
$ L! h: O) Q. T, V( i& E* M& R6 }- [& |' j; x' f6 V0 w/ N. Y# |
仲有我, legally 同 technically 算係輪姦
如果真係救唔番, 可以開新 account, 復活成本篤十七世, 或若望保祿三世,
8 D1 _- P* t+ k+ t$ ~# y' l我相信大家会認得你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊個係26FUN最有趣之人: 甲狀腺/本篤十六世/甘國武

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。