<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊個係26FUN最有趣之人: 甲狀腺/本篤十六世/甘國武
返回列表 回復 發帖
Originally posted by zz1988 at 2005-6-10 10:12 AM:" K/ W6 c( \$ e3 J5 A- N" h
I love 甘國武 more
+ t, g5 b: P, I+ [! ~. ?) Z$ N) B+ M1 i8 \5 ^( T7 O$ V
好彩有你咋, 如果唔係有人落唔到台, 成個 thread 影都冇埋呀 (都試過唔少次喇....)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 03:26 PM:' v. E, ~7 a; r$ M6 J4 m9 {* F6 S
多謝篤記比面,我都可以榜上有名." j: s  }! @; D& o
我也非常敬愛您的.
8 U* I+ P5 _: d& L8 ~4 v+ L                             甲狀腺上
( l) o' h3 E0 `- g0 H+ a9 J2 x% [6 k4 f) L2 t
掂啦, 仲多票過甘生
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
篤準版主, 發生咗乜嘢事呀?
1 G0 M8 A6 l' W- z- J! Y  \4 t( C8 l" s+ `) V" V( Y
積分 -115 (from -80)
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-12 07:36 AM:7 S5 Q. P* Z2 c6 _: p
! v7 I! \% a; J' t! H  ~
政治逼害..
* X' K$ H! U3 V5 L7 U/ g% u& i4 C) q3 t  J8 F" `! O, ?1 p$ }2 B! c
有冇實例? 你言論又過咗火? 8 X$ S9 R) b% w1 m
篤篤, 要做版主要收收火, show d 版主風範俾大家睇睇
" B4 t* U) b5 L! q- h: u8 S  u努力呀, 唔好灰心, 我同 vivi 睇好你架 : h( l8 q( ^* S: h# V3 a7 R

& o) S: ^) k, h4 X! T; @7 v  K( \3 B[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 12:23 PM ]
最衰 Vivi 唔响度安慰你啦....
2 x) x; m1 I6 n0 `- v
  {- Q% k1 _4 n' E: h4 {4 k. Y篤篤, 唔好 depress 喇, 做人要 positive d, 做 EF member 都要 positive d, 想做 EF 版主就要更加 positive d, 你想要 power, 就要 positive d 去 show 俾大家睇你點解你值得有 power, 我唔知發生咗咩嘢事, 但公道自在人心, 如果呢道有普選, 我實投你, 因為你 一向都好 positive 同 full of enthusiasm. Entertainment and Fun, 你已經俾咗大家好多, 係時侯更上一層樓喇
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:31 PM:
9 c) r0 w  k, ~- _/ d, H- @# a  Y& V- j6 q. [
被我強姦
' b: E1 |- i+ i8 I4 A5 j) p
# e) d4 z% T. @0 y) w仲有我, legally 同 technically 算係輪姦
如果真係救唔番, 可以開新 account, 復活成本篤十七世, 或若望保祿三世, 5 Y! ]  c1 Y, h: [: V8 ~* K8 G
我相信大家会認得你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 邊個係26FUN最有趣之人: 甲狀腺/本篤十六世/甘國武

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。