<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 整公仔麵/出前一丁,你會加咩餸~~
返回列表 回復 發帖
雪櫃既餸,當益自己又好,幫屋企人清少 d 餸都好
蛋~~~一定要加......如果唔加無咁好食!- J, \8 L# |4 D8 o
打隻蛋晌碗底,同d調味、辣醬撈埋一齊,再放麵,撈一撈佢最後先加湯~~~正到暈呀~~~!!
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
大家可以加燒肉
我覺得加豬潤,最好食,又特別,我係旺角近金聲戲院七仔隔離,有間小店食粥油炸鬼,仲有賣煲仔出前一丁,好正架,係用煲仔飯個亞煲黎煲,上枱時熱辣辣,好特別,價錢又唔貴,唔知而家仲有無得食呢!!!
請問邊度有得賣五香肉丁?
Originally posted by joebar at 2005-6-12 10:07 PM:
9 {. h, `. t+ T5 U& y! A蛋~~~一定要加......如果唔加無咁好食!
7 N0 `' b3 i, a' N0 N! w打隻蛋晌碗底,同d調味、辣醬撈埋一齊,再放麵,撈一撈佢最後先加湯~~~正到暈呀~~~!!
! [5 _& ^7 ?. U# |
隻蛋係原隻放落個碗度定係打暈佢先!!!
Originally posted by 小虫 at 2005-6-12 01:14 PM:* D5 n7 ?% V. q) E. G, [  s1 T

, y* m; `+ @0 C4 F- H/ W3 f隻蛋係原隻放落個碗度定係打暈佢先!!!
( D: k9 B* j! j! U
/ z% w! h' D5 O
你鐘意啦~~~打"暈"佢就會變左旦湯,原隻落就有隻半生熟旦晌底,不過我個人比較鐘意打"暈"佢,因為d味精旦湯好正,不過一定唔可以加太多水,o岩o岩浸過面頂就ok啦~~!!
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by luilung at 2005-6-13 04:58 AM:" h! S' a7 H) \0 x
請問邊度有得賣五香肉丁?
. z# T& Z( A8 x6 j1 G" E
超市........= ="
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-12 10:48 PM:
( g. K8 ?0 u  [5 F8 Q/ C大家可以加燒肉
$ E( L+ t* w+ p# R7 e
都好貴喎,我都好鍾意食^^"
摺吧啦
Originally posted by garycheung at 2005-6-12 01:45 AM:
4 d# W- |6 r' C4 v以前一個人係香港住ga時候都會經常食...
! l* ?. e" H) h5 ]$ h1 ?唐人街冇咩= ="???
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 整公仔麵/出前一丁,你會加咩餸~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。