<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-20 03:47 PM:

你話我對人唔對事,咁你自己呢,你自己問心果句有邊D人好波過碧咸成皮但從來都冇成名先la.
碧咸唔值得我去尊重,因為比佢好的人多的是.
冇人話過米高利差過碧咸呀
但際遇呢d野就係咁架la
碧咸係個人技術方面係差過米高利..好多好多球員,甚至歐偉倫
但係佢就係o係傳中球同罰球方面屬於頂級,亦都曾經試過用好多入波助攻去幫球隊贏波
一個球員就算佢o係場入面幾出色幾落力幾有威脅但佢製造唔到入球,令唔到隊波贏波都係冇用..
冇錯,碧咸一場波就係o個幾腳甚至一兩腳而得到佢今時今日既地位
你話佢靠個樣?我認同會有少少因素
但係如果冇真材實料既話,幾靚仔都冇用
我敢講足球場上呢個世界上肯定有好多人仲靚仔過碧咸,碧咸一定唔係最靚仔
02年都係有佢最尾一腳罰球先至可以令英格蘭直接入到world cup

我敢講有d人甚至好波過傑斯好波過堅尼好波過謝拉特成皮
但係踢波唔係好波就得
心理質素,狀態,體能,足球智慧,領導能力,適應力等等全部都好重要
一個好既足球員係咁多野加埋,並唔係好波就夠

我唔會強迫你既諗法,因為每個人有佢既觀點
但係你亦都唔可以抹殺我地所講既野

thx 米尼。 that a good point。
呢度既然係留言板,就一定有唔同既觀點、唔同既意見,大家都有言論自由,亦都有權利去選擇接收信息與否。大家要學習與板友討論時,又能保持中肯。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-6-20 08:32 PM:
我唔會強迫你既諗法,因為...
米尼講得真好,我上左黎呢度亦都學成接受人意見,雖然我以前都有,不過好少會咁^^"
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 08:27 PM:
但係佢就係o係傳中球同罰球方面屬於頂級,亦都曾經試過用好多入波助攻去幫球隊贏波
一個球員就算佢o係場入面幾出色幾落力幾有威脅但佢製造唔到入球,令唔到隊波贏波都係冇用..
冇錯,碧咸一場波就係o個幾腳甚至一兩腳而得到佢今時今日既地位
我敢講足球場上呢個世界上肯定有好多人仲靚仔過碧咸,碧咸一定唔係最靚仔
02年都係有佢最尾一腳罰球先至可以令英格蘭直接入到world cup

但係踢波唔係好波就得
心理質素,狀態,體能,足球智慧,領導能力,適應力等等全部都好重要
一個好既足球員係咁多野加埋,並唔係純好波就夠

超認同
踢波唔係只係有腳法就可以幫球隊同自己打江山,冇呢幾樣野一定唔可以有好既江山,
點解魯爾同迪比亞路仲可以做隊長呢???因為佢地以前建立既領導能力仲係度,人地仲認同佢地,所以仲有隊長做,所以做唔做隊長同實力或狀態係冇關係的
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 20:27:

但係踢波唔係好波就得
一個好既足球員係咁多野加埋,並唔係純好波就夠

...
一大篇廢話,尼維特,柏金,舒夫就叫真材實料,碧咸呢D叫被人盲目捧上天, you kown???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-20 11:30 PM:

一大篇廢話,尼維特,柏金,舒夫就叫真材實料,碧咸呢D叫被人盲目捧上天, you kown???
邊夠你o個d獨到丫
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 11:32 PM:

邊夠你o個d獨到丫
係囉,係囉
摺吧啦
我果D球員梗獨到過碧咸架,講右路,龍格保,祖亞昆,甘莫蘭尼斯呢D勁過碧咸成條街,講中路又有林伯特,謝拉特,派路,波力克都末輪到你偶像,講罰球頂多只系施丹果皮,講速度、體能、個人技術更加系唔入流,最勁咪又系斬波~~~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-20 11:51 PM:
我果D球員梗獨到過碧咸架,講右路,龍格...
碧咸體能唔入流?:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 23:52:

碧咸體能唔入流?:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
加度素,朴智星,尼維特,佩奧耳,卡路士呢D叫乜ar,系既,碧咸乜都好,靚仔大晒,我唔like佢系衰人,你地無非系想我講呢句啫,我講左喇咁得未ar,下!!!!!得就唔該靜一靜!!!!!
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。