<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 11:18:

你個陣容要你做教練先會...
你的陣系靠碧咸發動攻勢及控制節奏,以往一直用這套方式去推進,出來效果系碧咸有表現但其他人發揮未如理想而輸波,何不以快翼WPS去拉開球場闊度來做就更多空間給朗尼呢,同擅於助攻既A.Cole雙翼齊飛殺傷力更勝碧咸D傳中球,你叫林伯打左中根本死路一條,佢向來打中間助攻助守非祖高爾可相比,況且祖高爾可與A.Cole叠瓦式助攻為對方右路構成嚴重威脅,你揾活雞治打右仲衰過加利仔,今季加力查已證明左自己既實力,以佢佩合Rio & Terry最好不過,P.Robbinson把關技術比James優勝系事實亦系公認既,我唔知點解到此刻都唔比P.Robbinson坐正,你話隊長一定系碧咸系錯既,謝拉特同Terry亦可勝任,我既陣系靠林伯特同謝拉特既,佢地打番系球會既工作就得.

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-17 at 02:41 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Constant at 2005-6-17 02:11 AM:
今時唔同往日,02年輸seaman企得太出,
碧咸,奧雲o係西班牙踢多一年會治到細哨
巴西o係南美洲半場都輸俾阿根廷三球
仲話o係德國踢波,半場都唔知輸幾多,真係有辦你睇,
大佬,歐洲呀,唔到你班南美洲佬(阿根廷,巴西)惡嫁

英格蘭必勝
大家對英格蘭球員較熟識和偏愛無可厚非,但也不用過份吹捧自己,踩低別人吧!
碧咸,奧雲o係西班牙踢多一年會治到細哨?
細哨唔會進步?只有英格蘭球員才會進步?

巴西o係南美洲半場都輸俾阿根廷三球
仲話o係德國踢波,半場都唔知輸幾多,真係有辦你睇,
大佬,歐洲呀,唔到你班南美洲佬(阿根廷,巴西)惡嫁

你拎一場波去衡量出年比賽?
咁英格蘭千祈唔好對葡萄牙,唔係實輸:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
咁你有咩高見呀奇哥
巴西罷...
無可否認...巴西早前是輸了給阿根廷...
但...一眾巴西新星的潛力無限...
這造成了巴西陣內的良性競爭...
巴西用以老帶新的方法使國家不但保持了一如既往的秀麗踢法...還使陣中活力大増...
當世界盃外圍賽和州際國家盃的賽程完成了後...巴西的國家隊必定會實力大増...
而且...巴西的後備兵源實在比其他國家隊充足...
所以....巴西國家隊實在是最具06世界盃冠軍相的一隊...
任何一隊都有機會拎世界盃
Originally posted by Constant at 2005-6-17 04:23 PM:
咁你有咩高見呀奇哥
唔係回左你咩?仲問....
我志在指出你論點的問題!!!

正如michael86兄所講!!!
任何一隊都有機會拎世界盃到時咪知囉!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by michael86 at 2005-6-17 11:37 PM:
任何一隊都有機會拎世界盃
極之認同,依家嘈黎有咩用,到時咪知囉~
摺吧啦
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 11:18 AM:

你個陣容要你做教練先會...
亨九利兄,算啦,再嘈落去都係冇用,用胡禮菲臘斯又好,碧咸又好,邊個好d係人都知嫁啦~加上艾力臣會唔用碧咸咩????所以嘈黎冇用的~
摺吧啦
Originally posted by at 2005-6-17 02:49 PM:

大家對英格蘭球員較熟識和偏愛無可...
唔係英倫球迷先係咁,好多人都係既,haha^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-18 02:02 AM:

亨九利兄,算啦,再嘈落去都係冇用,用胡禮菲臘斯又好,碧咸又好,邊個好d係人都知嫁啦~加上艾力臣會唔用碧咸咩????所以嘈黎冇用的~
你估都估到用碧咸la,嘈咩姐.........胡禮菲臘斯大把世界la.碧咸打多幾年都要收la係國家隊
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。