<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:01 AM:

加度素,朴智星,尼維特,佩奧耳,卡路...
由始至終得你一個嘈jar ma~
我地不嬲o係度好平和咁討論架~
係你成日o係度we wa鬼叫jar ma
haha
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:02 AM:

haha
係囉,n個人冇出聲都係得佢一個出聲....
摺吧啦
點解你地唔去諗下多人like碧咸既同時都有好多人唔認同佢呢(全球大約4成人like3.5成人唔認同佢),若然佢真系掂既點會仲有更多人唔認同佢?????
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:06 AM:
點解你地唔去諗下多人like碧咸既同時都有好多人唔認同佢呢(全球大約4成人like3.5成人唔認同佢),若然佢真系掂既點會仲有更多人唔認同佢?????
係ga,對唔住,我知la,碧咸係廢的
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 00:02:

haha
唔系我想嘈,但我既見解不同你地就排斥我咋,口口聲聲話尊重其他見解但做出黎卻是另一回事!!!!
'性版討論區"
死碧咸,枉我一直支持你!!!!!!原來你一直以黎係冇料到!!!

Originally posted by michael86 at 2005-6-21 00:02:

haha
好平和咁"圍威喂"嗎???
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:10 AM:
死碧咸,枉我一直支持你!!!!!!原來你一直以黎係冇料到!!!

哈哈哈哈,好好笑呀
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:09 AM:

唔系我想嘈,但我既見解不同你地就排斥我咋,口口聲聲話尊重其他見解但做出黎卻是另一回事!!!!
係有d人死咬唔放jei,你自己睇返你講既野la!!
人地講親英格蘭碧咸你就咬住人唔放,又話冇可能又咩又咩咁
一陣話想要咩波衫,你又話唔著7號唔著23號
又話碧咸既一定唔要~
唔知而家邊個成日o係到講呢??
你要玩我地陪你玩jar
附和你又唔arm,你想點呀
支持荷蘭!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。