<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
唔著7號唔著23號
系個人見解
碧咸既一定唔要,我唔like佢要黎做乜,比我當地布架咋
英格蘭冇碧咸系咪一定唔得先,究竟系冇左作用還是冇左標誌ar
野我系咁講架喇,但我冇諗過要針對任何人,更冇諗過會令我同你地有如此大的隔莫
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
我講野系咁直既,唔啱聽就算
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:19 AM:
唔著7號唔著23號
系個人見解
碧咸既...
人地問"你最想得到那位球星既球衣?"
你就硬係要咁答
咁證明左咩?
你係一個足球迷,我地歡迎討論足球既人
亦都接受你唔鍾意碧咸,批評碧咸
只是唔想你過份偏激!就係咁簡單!

有時唔需要有意冇意都搬碧咸出黎講既~
其實我知地你覺得佢冇料,唔鍾意佢架la~
大家正常d討論返足球咪好law!
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:21 AM:
我知清揚兄直,但唔想你過份偏激
我地其實都好歡迎你!
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:23 AM:

人地問"你最想得到那位球星...
對~~~換另外一個角度睇呢件事,其實大家可以唔好理大家,咁咪冇事囉
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 00:21:
只要對事不對人, 講乜都得......!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:23 AM:

我知清揚兄直,但唔想你過份偏激
我地其實都好歡迎你!
絕對同意。

清揚兄︰你成日話唔鍾意碧咸,你唔鍾意咪唔鍾意囉,人地鍾意有乜問題先?雖煞我都認為佢技術唔全面,好多踢同樣位置的球員好過佢,但係各國聯賽最緊要引人睇,所以皇馬咪買佢來引多的女睇波囉。咁做生意係咁。況且碧咸又冇話佢自己好好波。

再講,一隊球隊要有唔同類型球員,你都識話碧咸斬波勁,領隊落佢咪就係搵佢斬波囉,唔通要佢好似朗拿度咁推兩步、過兩個後衛、過埋龍門射入咩!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 11:18 AM:

你個陣容要你做教練先會...
講得好!其實大家都係紙上談兵,又點可以咁肯定話自己個陣一定入四強。況且足球比賽有好多因素影響結果,就算實力最強的球隊都有可能因為其他原因(例如︰比球証誤判12碼)輸波。

[ Last edited by 279x on 2005-6-21 at 06:09 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 12:06 AM:
點解你地唔去諗下多人like碧咸既同時都有好多人唔認同佢呢(全球大約4成人like3.5成人唔認同佢),若然佢真系掂既點會仲有更多人唔認同佢?????
咁點解你又唔諗吓你咁唔鍾意佢,但係就有好多人鍾意佢,若然佢真係咁唔掂,點會仲有咁多人睇佢。其實球星咪好似影星一樣,鍾唔鍾意佢地係好主觀,有的人like有的人憎係好正常,如果人地一鍾意你唔like嗰個你就嬲,咁就真係要睇吓心理醫生(我唔係講笑),大家網友,我都唔想你有事。
Originally posted by 279x at 2005-6-21 06:22 AM:

咁點解你又唔諗吓你咁唔鍾意佢,...
同意~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。