<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 02:22 AM:
奧雲           朗尼

林柏特      ...
夠啦,但點解唔出蘇金寶
Originally posted by Constant at 2005-6-17 03:08:

夠啦,但點解唔出蘇金寶
哈哈.........咁出埋蘇金寶, 收起奧雲打單箭頭啦!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 入晒 at 2005-6-17 02:57:
荷蘭起碼入4強
I don't think so, 鬼唔望荷蘭又同捷克一組......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我支持德國
support奇連士文
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 02:22 AM:

林柏特      ...
活基治出得返黎都未必操得返d狀態喎= ="
摺吧啦
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 03:33 AM:

哈哈.........咁出埋蘇金寶, 收起奧雲打單箭頭啦!!!
收起奧雲....哈哈哈
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-6-17 00:58:

好,信你...就信你八強or十六強........出硬

我果時貼中左會爆大冷.....算我中....哈

我再貼.....烏克蘭同烏拉圭出線十六強......
烏拉圭???出到外圍賽先算la, 烏克蘭絕對有機出線十六強,象牙海岸都有機出線十六強.
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-17 02:22:

林柏特        謝拉特           祖高爾        碧咸

A高爾            泰利        李奧費廸南     活基治

占士         
以上陣型死硬!!!

祖高爾              林柏特        謝拉特          胡禮非獵斯

A.高爾                  泰利        李奧費廸南    加力查

P.羅賓遜

我的陣型必入四強!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
一定係德國啊
Originally posted by 清揚 at 2005-6-17 09:15:

以上陣型死硬!!!
                ...
你個陣容要你做教練先會出現, 冇左隊長碧咸??? 而且閣下的陣容和我的只有三人不同, 何以見得我陣死梗, 而你陣必入四強??? 入唔到又點呀???

[ Last edited by 亨九利 on 2005-6-17 at 11:22 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。