<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 08:27 PM:
冇人話過米高利差過碧咸呀
但際遇呢d野就係咁架la
碧咸係個人技術方面係差過米高利..好多好多球員,甚至歐偉倫
但係佢就係o係傳中球同罰球方面屬於頂級,亦都曾經試過用好多入波助攻去幫球隊贏波
一個球員就算佢o係場入面幾出色幾落力幾有威脅但佢製造唔到入球,令唔到隊波贏波都係冇用..
冇錯,碧咸一場波就係o個幾腳甚至一兩腳而得到佢今時今日既地位
你話佢靠個樣?我認同會有少少因素
但係如果冇真材實料既話,幾靚仔都冇用
我敢講足球場上呢個世界上肯定有好多人仲靚仔過碧咸,碧咸一定唔係最靚仔
02年都係有佢最尾一腳罰球先至可以令英格蘭直接入到world cup

我敢講有d人甚至好波過傑斯好波過堅尼好波過謝拉特成皮
但係踢波唔係好波就得
心理質素,狀態,體能,足球智慧,領導能力,適應力等等全部都好重要
一個好既足球員係咁多野加埋,並唔係純好波就夠

我唔會強迫你既諗法,因為每個人有佢既觀點
但係你亦都唔可以抹殺我地所講既野
超認同
踢波唔係只係有腳法就可以幫球隊同自己打江山,冇呢幾樣野一定唔可以有好既江山,
點解魯爾同迪比亞路仲可以做隊長呢???因為佢地以前建立既領導能力仲係度,人地仲認同佢地,所以仲有隊長做,所以做唔做隊長同實力或狀態係冇關係的
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 11:32 PM:

邊夠你o個d獨到丫
係囉,係囉
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:02 AM:

由始至終得你一個嘈jar ma~
我地不嬲o係度好平和咁討論架~
係你成日o係度we wa鬼叫jar ma
haha
係囉,n個人冇出聲都係得佢一個出聲....
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:10 AM:
死碧咸,枉我一直支持你!!!!!!原來你一直以黎係冇料到!!!

哈哈哈哈,好好笑呀
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 12:23 AM:

人地問"你最想得到那位球星...
對~~~換另外一個角度睇呢件事,其實大家可以唔好理大家,咁咪冇事囉
摺吧啦
Originally posted by 279x at 2005-6-21 06:22 AM:

咁點解你又唔諗吓你咁唔鍾意佢,...
同意~
摺吧啦
Originally posted by 279x at 2005-6-21 05:58 AM:

絕對同意。

清揚兄︰你成日話...
這就是問題所在,清揚兄家下就係話佢冇技術冇呢樣冇果樣,但係碧咸唔係呢類球員嘛,如果佢真係非常唔掂既就唔會有人要佢同鍾意佢啦,就算佢幾咁出名都冇用,一樣冇人鍾意
摺吧啦
咁點解你又唔諗吓你咁唔鍾意佢,但係就有好多人鍾意佢,若然佢真係咁唔掂,點會仲有咁多人睇佢。其實球星咪好似影星一樣,鍾唔鍾意佢地係好主觀,有的人like有的人憎係好正常,如果人地一鍾意你唔like嗰個你就嬲,咁就真係要睇吓心理醫生(我唔係講笑),大家網友,我都唔想你有事。
摺吧啦
不知你技術的定義在那裡......係咁多,唔講喇,留返夜d比人講
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-21 09:37 AM:

我冇嬲過你地like碧咸,我嬲既系碧咸
好奇一問,佢得罪過你咩.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。