<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-6-18 03:19:

你估都估到用碧咸la,嘈咩姐.........胡禮菲臘斯大把世界la.碧咸打多幾年都要收la係國家隊
碧咸一收檔走正是英倫上位之時
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2005-6-19 04:53:

hahaha~好好笑
像你呢D以為碧咸系主宰英格蘭成敗關鍵的人更可笑!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHA
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-19 13:41:

好笑咩
中左碧咸迷藥既人系唔明咁多架喇
'性版討論區"
Originally posted by Constant at 2005-6-18 23:54:

碧咸同你有仇咩,清揚哥,冇碧咸冇英格蘭
冇碧咸冇英格蘭???廢到無論的笑話,英格蘭可以冇碧咸,但一定唔可以冇謝拉特,林伯特,朗尼,泰利及里費,冇左佢地有一打碧咸都冇用,你估碧咸系舒夫&巴治奥ar,可以一人撐起成隊波ar,佢只系碧咸咋,只系一個球壇上既奇跡、笑話,佢既出現話比世人知你有樣貌就得,咁廢都可以成名逗咁高人工,難為米高利呢D咁有料既人國家隊又冇份打人工又低ar,我諗起碧咸就火滾,佢出場斬下波、射下FREE就掌聲雷動,米高利呢D帶起成隊費倫都只系得個吉,到頭來返去祖記打後備,有咩野可能會系咁???一切都系樣之過,都唔知你地系睇波還是睇靚仔架!!!!!

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-20 at 03:48 PM ]
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-19 01:32:

呢d咪叫對人唔對事law
你話我對人唔對事,咁你自己呢,你自己問心果句有邊D人好波過碧咸成皮但從來都冇成名先la.
碧咸唔值得我去尊重,因為比佢好的人多的是.
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 20:27:

冇人話過米高利差過碧咸呀
但際遇呢d野就係咁架la
碧咸係個人技術方面係差過米高利..好多好多球員,甚至歐偉倫
但係佢就係o係傳中球同罰球方面屬於頂級,亦都曾經試過用好多入波助攻去幫球隊贏波
一個球員就算佢o係場入面幾出色幾落力幾有威脅但佢製造唔到入球,令唔到隊波贏波都係冇用..
冇錯,碧咸一場波就係o個幾腳甚至一兩腳而得到佢今時今日既地位
你話佢靠個樣?我認同會有少少因素
但係如果冇真材實料既話,幾靚仔都冇用
我敢講足球場上呢個世界上肯定有好多人仲靚仔過碧咸,碧咸一定唔係最靚仔
02年都係有佢最尾一腳罰球先至可以令英格蘭直接入到world cup

我敢講有d人甚至好波過傑斯好波過堅尼好波過謝拉特成皮
但係踢波唔係好波就得
心理質素,狀態,體能,足球智慧,領導能力,適應力等等全部都好重要
一個好既足球員係咁多野加埋,並唔係純好波就夠

我唔會強迫你既諗法,因為每個人有佢既觀點
但係你亦都唔可以抹殺我地所講既野

...
一大篇廢話,尼維特,柏金,舒夫就叫真材實料,碧咸呢D叫被人盲目捧上天, you kown???
'性版討論區"
我果D球員梗獨到過碧咸架,講右路,龍格保,祖亞昆,甘莫蘭尼斯呢D勁過碧咸成條街,講中路又有林伯特,謝拉特,派路,波力克都末輪到你偶像,講罰球頂多只系施丹果皮,講速度、體能、個人技術更加系唔入流,最勁咪又系斬波~~~
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-20 23:52:

碧咸體能唔入流?:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
加度素,朴智星,尼維特,佩奧耳,卡路士呢D叫乜ar,系既,碧咸乜都好,靚仔大晒,我唔like佢系衰人,你地無非系想我講呢句啫,我講左喇咁得未ar,下!!!!!得就唔該靜一靜!!!!!
'性版討論區"
點解你地唔去諗下多人like碧咸既同時都有好多人唔認同佢呢(全球大約4成人like3.5成人唔認同佢),若然佢真系掂既點會仲有更多人唔認同佢?????
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 00:02:

由始至終得你一個嘈jar ma~
我地不嬲o係度好平和咁討論架~
係你成日o係度we wa鬼叫jar ma
haha
唔系我想嘈,但我既見解不同你地就排斥我咋,口口聲聲話尊重其他見解但做出黎卻是另一回事!!!!
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。