<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-6-21 11:04:

阿生,係教練眼中出一兩場做到野係應...
迪路同碧咸就一兩場做到野,米高利、兩年前既當尼就一兩場失靈,呢D系好多球迷、教練既感覺,米高利有技術有速度傳送更與迪路不相佰仲射門亦不比迪路差,曾多次後備入替迪路更入波,佢入左場成隊祖記生晒,當尼以長傳聞名,比碧咸更擅控制節奏,效率超高,助攻又助守,簡直系意大利既尼維特,迪路憑甚麼阻人發圍ar,全因為佢生得比較俊俏.
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2005-6-21 11:20:

算啦,都係果句啦,靚仔呀嘛~~~
你知就好la,雖則托迪都靚仔,托迪只系紀律差堵,但人地真系有料ㄚ麻,所以我冇話可說

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-21 at 11:41 AM ]
'性版討論區"
Originally posted by michael86 at 2005-6-21 20:19:
職業球員唔係咁簡單架!!
靠個樣既話...
若然已五級來分析,碧咸只屬三級貨色,迪路、古華特是四級!!!!!
'性版討論區"
Originally posted by ciger at 2005-6-22 03:11:
過往歐洲舉辦多數係歐洲隊羸,係因為氣...
英倫條右路唔惦梗臨尾香架
'性版討論區"
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 10:18:

估邊隊輸總比估邊隊贏容...
加利仔+碧咸=死路
巴西唔用朗拿度是皇道
'性版討論區"
以前的朗拿度不同而家的朗拿度了,你諗清楚系咪先

[ Last edited by 清揚 on 2005-6-22 at 10:44 AM ]
'性版討論區"
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 10:49:

有乜唔同? 上屆佢仲養傷左幾年剛復出, 有d球員係大賽球員, 一踢大賽就黎料; 巴路士就係最佳人辦!!!
你話乜就乜la,我都無謂同你嘈,費事又比人話我激進
'性版討論區"
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 11:02:

你詞窮又話我嘈? 由頭到尾得你一個玩針對碧咸和朗拿度, 唔夠人講又發爛渣? 費時睬你先真!!!
呢D唔系詞窮,系吸取前事教訓,你系要話我玩針對我都冇計,朗拿度上季打成點大家有眼見,巴西選佢系人情唔選佢系道理!!!
'性版討論區"
我唔明你仲乜鎖人地個POST,我地罷明冇嘈交,正常討論梗,你好有問題,板主大晒???
'性版討論區"
Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 11:50:

如果你真係當英格蘭果班球迷,教練足總係盲既就繼續咁講啦,我地唔會唔比你講,但係你成日咁講會影響人地留言~
你今日食左屎ar,系度搵交嗌,我講多一次我既觀點系咁,冇講過要你認同我
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。