<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 10:04 AM:

英倫條右路唔惦梗臨尾香架
如果你真係當英格蘭果班球迷,教練足總係盲既就繼續咁講啦,我地唔會唔比你講,但係你成日咁講會影響人地留言~
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 11:53 AM:
我唔明你仲乜鎖人地個POST,我地罷明冇嘈交,正常討論梗,你好有問題,板主大晒???
咁都叫正常討論咩,加上個topic明顯係想搵野黎嘈~
摺吧啦
Originally posted by wer at 2005-6-22 11:54 AM:

係墨西哥防守得好
巴西兩左、右後衛施仙奴和基拔圖助攻不行
令巴西攻勢集中中路
非大哨問題
巴西有幾次攻門都攻到格,但係越位累事,我覺得大哨唔會咁易越位囉~
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 11:55 AM:

你今日食左屎ar,系度搵交嗌,我講多一次我既觀點系咁,冇講過要你認同我
冇野呀你,一黎就見到你係咁係度嘈,我同米尼都講左好多次,我地既觀點係咁,亦都冇叫你認同我地既觀點,你再嘈都改變唔到人們的諗法,我地亦都唔會去改變你,呢d係你主觀既諗法,成日諗我地追住你黎嘈,但係你睇下自己既言論啦,有幾多次版友同你"討論"過呀,我都冇出聲果時你都仲係度嘈,仲唔係搵野嘈???好喇,當碧咸真係屎到爆喇,但係你成日講果d論點係針對某幾個球員只會令更多會員不滿你~

注意你既言論,否則交由其他版主處理事件!
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 11:58 AM:

你咪一見碧咸就咁緊張得唔得,冇人嘈就話人嘈,呢啖氣我點都唔服
好似係你緊張過頭wo~由得到尾嘈得最勁果個係你
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 12:19 PM:

你地梗改變唔到我架,但我冇諗過要改...
問題就是這樣,如果日日都係咁嘈,咁點呀,你會好過咩,我地會好過咩,只會越搞越大,到時搞到上老頂果度就唔好啦,
所以最好就大家一齊收聲,再嘈只會令到大家身心疲累~~~
上EF係為左開心,唔係為左嘈,就算比你地講贏左又點,呢個世上總會有人唔認同自己既想法,
呢d野係我係今次既事件學識的~
所以我希望大家唔好再為此事討論或煩惱,和平地討論是最好的!!!
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 12:42 PM:

你所講既和平討論好空泛喎,我系唔認...
最初係你自己嘈先既,和平討論根本唔會有針對某個球員既情況出現,你根本就唔明咩叫和平討論,次次見親你留言永遠都係鬼咁寸~
總之就唔好再嘈,一有呢d情況所有有關topic將會被鎖,此post亦都會被鎖
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊隊最有06世界盃冠軍相

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。