<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔拒絕人用咩對白嫁?
返回列表 回復 發帖

女仔拒絕人用咩對白嫁?

好似我咁
佢同我講...佢話而家唔想要住wo
我已經知道我經已衰左嫁啦

呢句係咪女仔拒絕男仔既其中一招呢?
仲有冇其他呀~??
1. 唔好玩啦
2. 我地做fd好d
3. ignore u
4. 我諗唔係幾好o既
ai.......................
2年我收到呢d答案
1-3係一個女仔同我講
4又另一個......

[ Last edited by yeahchan on 2005-6-15 at 11:20 PM ]
我通常會話
“其實你考慮清楚未﹖我好易受傷害”+一副楚楚可憐o既樣
Originally posted by simen022787 at 2005-6-15 11:23 PM:
我通常會話
“其實你考慮清楚未﹖我好易受傷害”+一副楚楚可憐o既樣
引誘人?
靚靚地加個楚楚可憐樣,好誘人喎
當年有條女都係話: 我唔想有住
跟住兩星期後佢有第二條新仔.
Originally posted by clarence at 2005-6-16 01:23 AM:
當年有條女都係話: 我唔想有住
跟住兩星期後佢有第二條新仔.
幾年前我有個女朋友,佢係隔黎學校既校花,我個friend升中五升左去佢間學校
我個friend追左佢幾個月,我問返佢,我個friend幾型,點解唔受?
個女仔話當時唔想有男朋友同埋呀爸唔想
點知過左兩個星期又同左我一齊,我覺得,想唔想有,藉口黎架o姐
"對唔住,我鍾意女仔架"
Originally posted by yeahchan at 2005-6-15 11:19 PM:
1. 唔好玩啦
2. 我地做fd好d
3. ign...
兩年收到既答案 ??

brother 咁頹??
Originally posted by Rika at 2005-6-16 01:30 AM:

幾年前我有個女朋友,佢係隔黎學...
好認同 !!!

其實好簡單,

換左係你, 你會唔會因為咁而唔同條女一齊 ?

自己開頭都唔知,
大大下先知 !!!
Originally posted by sayno4ever at 2005-6-15 23:08:
好似我咁
佢同我講...佢話而家唔想要住wo
我已經知道我經已衰左嫁啦

呢句係咪女仔拒絕男仔既其中一招呢?
仲有冇其他呀~??
你係問拒絕上床嗎= =??

如果係既,我試過一次姐..= =
同條女一齊一個月多d..
問佢,佢話不如大小小先啦,大擔d..
跟住仲話我生日就肯..
禁樣禁明確有日期,我當然肯等啦..
點知過多半個月,佢主動話下次去我屋企..
我問佢就會肯..= =”

如果唔係講上床..
禁我未試過..
佢地都係話,我唔鍾意你wo= =”
或者..我鍾意呀邊個邊個wo,你知架= =”

[ Last edited by nightmare on 2005-6-16 at 01:59 AM ]
You stfu plz"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔拒絕人用咩對白嫁?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。