<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:! T0 |7 x# v" f7 V; [. d2 x! I
singsing姐," a3 A6 `9 b  Z6 c& U9 Q; x
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁
: ~+ q) b# c1 H9 f* y  N) @
$ U4 v' \& B7 ~8 r' m/ z, mp.s. 響好文區add左呢條link喇
+ K3 R" m' M# {1 R0 k
" Y0 E) T' W2 X: h, D  u你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:5 q; h6 T* w# w7 U7 Q- n

, B( N! f4 ?: K# ?7 ]% L2 q" G. ]1 `! `& M4 D
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
) t. k: m9 P6 ?8 q
3 l* W/ d. {- z  L' Q# Q9 X5 _sure~5 i5 e+ _) B  A- f, \. R
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~0 M. U$ q' L0 [' N% _8 a6 Y% T) x
我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:* y1 X* n, ?; \0 Q% N! m: m. w3 K
1 n& [" g/ Y! Z: C" a4 U3 Y$ b

; g- X0 ?, b; s7 Isure~
3 ]( N+ ~/ z" F我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
: ~$ b. C* a' ?3 h" M我地都想EF可以多元化d丫麻
9 p7 O6 O# H2 u4 b; C) ]: E/ C- s  |7 n  l- `/ ]# }
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:$ ?9 I9 {: C# w: N# n- I

) n' D1 U. b( S  u9 p" Q/ |! G! V, X, W
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
9 X* ~2 K, Y$ Q/ R. G8 s
- r4 z! s  B* F, s完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:
3 t, e4 v3 ~$ P% L2 `' _5 s) p4 f2 Z) d  l$ J% C
8 [4 U5 F' g; w( F( Z9 ^
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
% d& N. u9 U" A6 p# v
; E, q4 x) ^. J; u* K% \7 E% U: _) C# |! g( J: k6 ]- c  {; X
絕密, 睇完 delete, 唔該- ~. G1 `$ a, y5 u

8 R9 k% ?: Q& K5 r  T[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:
# E; ~! @3 u+ a
" e  Q4 }+ |. Q
7 ?5 Y# _" D2 w+ c; r
1 A1 x3 ~0 I% f1 @, g絕密, 睇完 delete, 唔該
3 `! y( G* D8 k  T; @. D* q
/ L2 A9 T" |6 f4 x[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
5 d$ L7 R2 e: U& J

; }0 t3 A% i3 H唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
& I4 G+ O# g3 Y3 T: t$ F好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...
7 D# ?* e! x) `- G% Z大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
: c7 a, P7 b+ k: V6 v如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁
  o& t( P# b5 B+ v大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
! F+ p+ [7 `- |/ a
. ~4 S% V0 O/ M# r) x8 C$ A6 c3 S0 H, x$ X9 L: _& T3 f
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
- k* ]0 N. Y- p* }% K1 e+ i" {3 r+ l5 ^, P, i- A& \* n
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:1 K8 k% x  r* \

' R: Y* ]9 |; O( _: `! U) B
6 L4 K7 A+ e1 \1 t& C4 s( s我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
, E8 [0 ~  R8 b/ Y* V

% d( a5 I* e) j5 @3 `9 [# G唔係講笑, 大家既意見真係超有用的* M! f3 P, R3 F6 H, l1 L
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....0 z$ `2 i4 g+ i2 I
所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞* }1 X9 h* {3 }0 {4 V
集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎
! f  j/ y5 j: Y
0 {& Z( r- ?6 ~  h不過唔知大家有無時間: u) R; K0 p" Q* w! M

* {  ^0 T+ f# A" q5 s- G[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:$ n  \: \/ d6 u; _8 Z7 |
  t% ]# n% j3 V+ G' N5 b
8 q( C5 L7 i2 L" `. T
唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
9 j- V* r0 t' X
! @  V4 P, ~, @# Y贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:
; i$ ?: }3 W; n/ n1 r, G; Q" ]7 _

( S' R5 a5 _: C, ~$ h贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
- g7 B' g* u- J6 h5 O3 @+ |
$ Y* _3 d: H% p5 q. Y( N: ~. R/ N收到, 公投可以開完會出~
* r1 L" C3 t8 S2 u2 Z- l7 ^" J" X我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。