<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:29 PM:
% r% t& u" N8 `& U4 B
0 `2 y9 p6 d% ~8 r9 H% m# P
: c% N: N( z  V5 |9 f收到, 公投可以開完會出~
9 k& k2 [8 s0 _, u$ N我諗admin都好想見到大家多d發言
  F; ~  S  I; h8 b* ?! e
" k5 j5 x/ V' r6 Z, S
有個活動我覺得可能係 forum 史上前所未見, 就係"普選版主真人show", 所有 member 選一個版主出嚟, 任期三個月, 無得連任, 全民睇住佢嘅表現, 每個星期 check 住佢嘅民望,  民望唔合格, 即罷免, 然後再選新一任普選版主, 呢個活動, 又可以全民 involve, 又可以俾基層 member 過吓版主癮 (例如篤篤), 你話正唔正呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:43 PM:, V( d: D! M( M

$ J- k+ Q% M( V* G) V
, F+ c) H* f5 F3 g$ K有個活動我覺得可能係 forum 史上...
3 S( e8 S/ c) b8 g0 x7 [- F% p6 I7 R3 b
係一個好提議
: X9 l+ q4 J, h5 r! W但admin未必批, 俾自己個場我地玩" ^: J# g; D' T* V, k4 M
因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:53 PM:
& _6 j) E, [: I
! r9 [/ R# G! S4 }5 w/ [: X8 s% T% M
係一個好提議
9 S; s4 y- D( c. b' }但admin未必批, 俾自己個場我地玩( K8 H* g- H! e( t# u: B: u: Q
因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
# B1 `( c( W! l! H+ O  X

) J9 M: K; y: M$ q4 tadmin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. 0 Z" H' L9 ~; e  H& I: d
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 03:58 PM:: C& l1 B% E' e5 M5 s+ d, b

4 x+ f+ w& Q0 A& g
4 k0 \) ?% [) Y* Badmin 應該可以 limit 普選版主嘅 power.
- a) w3 G' q& s& h) Y+ E+ L呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
0 Y7 }$ l. ^1 ?3 o
你有無諗過早版主﹖當全香港都訓曬既時候﹐你就仲精神亦亦o係CANADA度玩。
# d1 q+ Q% Y/ H# Q
. y0 O0 N# O# p8 [9 U不過我都知道你好忙架喇。
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:58 PM:( W1 b+ C" b$ ~: C, \9 C& D

( h9 ]3 d; P4 Y$ c0 K# n& B" o9 V- |3 }" o& y1 Q) m
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. 7 t4 F& j( q1 E% @3 v' D
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
. h5 k3 k/ \2 \  j6 {: b, ^& G1 p: E+ R# L  X# I
有道理, 不過我呢d細路唔太明呢d行政上既野, 等x壇xx人番黎開會可以詳傾, 記住佢先
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 06:01 PM:
" Y" w, b  ^! J- N5 m' D7 {6 g# [死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
0 ~! M$ V* m/ {9 g1 `
5 ]; }1 u* T# r1 E4 @7 H' J無錯....
4 j" X  c* m. j. F, ^等我陣間分割走我地吹水既post吧 =.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:07 PM:
, b7 E# u) H3 J, I8 ]2 q. L
8 G8 }9 h8 ^+ C8 @( n老實講﹐我都唔會為左100分甚至500...
6 _2 J  m9 _- P4 V; O2 y' A  S始終自己入世未深﹐好難可以話寫就寫。
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 03:55 PM:
. h9 [/ ~2 r& v( `% C5 j) b, g全copy and paste﹐有60分..
8 R# g5 j% m6 ]/ N5 t# B/ Q/ N$ M
: p7 C% X/ [- u- w" U; l0 z* h, l3 Q; S- t1 ^+ W
其實上嚟開開心心吹吹水, 有好嘢咪分享吓, 或者攪 d 有意義嘅活動玩吓, 輕輕鬆鬆咁咪好囉, 我覺得平日生活咁辛苦, 乜都要同人爭, 上到嚟玩仲要為分爭分, 真係無乜謂架, 所以我對 d 分都睇得好淡
Originally posted by crap at 2005-6-12 04:02 PM:3 `5 ~# I0 D7 z5 [- q) ^# H  n" J

: H2 A7 e4 y. ?: v7 x* n
/ r' U" N1 d( u8 y( C) ^拿... 我估有2個可能性...
  H# ^8 d* X! v& m( k6 e/ D' E& B5 y; {$ e7 x' N+ W
1) ...
" B& W8 x/ V- A8 A
8 E; U8 z- ~2 B; ?4 ]$ ]我会失踪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。