<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 05-06新球衣
返回列表 回復 發帖
超正
估唔到些路迪轉用nike,諾域治果件個贊助商放係nike果個位,型呀~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-18 03:03 AM:
超正
估唔到些路迪轉用nike,諾域治果件個贊助商放係nike果個位,型呀~
如果有球隊用到英格蘭國家隊既設計就真係型爆la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-6-18 03:10 AM:

如果有球隊用到英格蘭國家隊既設計就真係型爆la
係囉,白衫白褲紅十字
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-18 03:11 AM:

係囉,白衫白褲紅十字
令仔......白衫黑褲ar

若果A米用就正...但佢地用間條
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-6-18 03:12 AM:

令仔......白衫黑褲ar

若果A米用就正...但佢地用間條
白衫深藍先岩,白衫白褲仲型
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-18 03:14 AM:

白衫深藍先岩,白衫白褲仲型
你估去打籠咩.......
好似classic果d 籠咁
Originally posted by lookityourself at 2005-6-18 03:15 AM:

你估去打籠咩.......
好似classic果d 籠咁
英格蘭去美國踢果d友誼賽就係著白衫白褲
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-18 03:18 AM:

英格蘭去美國踢果d友誼賽就係著白衫白褲
咁占士個蘿咪好"突"??
Who else? Liverpool!! 05-06 Proposed New Away Shirt...might look like this

雖然某波衫舖老細話似84年果件直間....
白衫幼紅直間綠色嘉士伯.......自己cross-over想像一下啦....

[ Last edited by michaelyip.com on 2005-6-18 at 03:30 AM ]
Originally posted by michaelyip.com at 2005-6-18 03:20 AM:
Who else? Liverpool!! 05-06 Proposed New Away Shirt...
真ga???????成隊德國咁既,不過點都好過令年果件先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 05-06新球衣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。