<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:51 PM:
0 P2 V* M9 W+ T" A/ t
1 O3 K  H1 [% T9 s0 Y. @' X佢想迫我重出江門......sorry..係江湖
, _7 `  }% d+ s4 f8 m4 n6 P( M
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 05:51 PM:9 v! u! p( v8 [6 X; ?( F. ~5 d  m5 W, M

8 U8 Z( U0 [* \2 I( |  \( E1 x邊 七 呀??
+ g4 O& R% f: Y& U' {0 n
黑, 閃, 紅, 黃, 綠, 貓, 咪
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:52:
: Q- D: j8 d# s4 X' T6 q9 w6 h2 ~9 {
唔知
* H& Y3 b1 A1 a! V- \咁你真係買板唔知"定"喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:53 PM:
9 j: y) G: V2 h3 d
/ M/ S9 z5 w  M* |* J! u, x9 ~吓!好假呀
% D0 p1 g! h: Dx2
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 05:53 PM:
% {. W" g- K$ `) [- [. K& K" l2 r/ t. y
吓!好假呀
9 D2 B, X1 {' \3 J# R我演得好真架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:53 PM:9 s9 a5 r& U1 E1 N" K  m
( b* g4 r0 Q3 ]4 f4 E" K3 ?# X. H( G6 _2 F
黑, 閃, 紅, 黃, 綠, 貓, 咪
& @; R# a! q# v# R1 m" k紅, 橙, 黃, 綠, 青, 藍, 紫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:53 PM:% W, L  H' s2 U) W3 j

, `7 i( ^, f2 W咁你真係買板唔知"定"喇
1 Y- a, Y( x( a' Q, J4 Q% v: J
唔冇激動,傷身
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:53 PM:
) j) G+ b% l0 v
9 O& M. s0 p) m$ S. V; d( B0 w咁你真係買板唔知"定"
* s& Z' q. w; u- p5 a買板唔落訂
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:54:  g6 _' `' g$ \) C

% w! p9 T" K* U; c" v0 f我演得好真架
3 K. D: z* m, B/ A  H& s呢家同你講笑咩
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:54 PM:8 O% V% d: |% T
0 Q" n% B2 {0 w$ g4 D
我演得好真架
. |. Y1 F( K$ A9 s2 B7 w+ A浮誇左
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。