<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:11 PM:- Q% ?3 x8 F% Z0 S% ~8 Y
" S1 d' y/ Y; g( h) l6 I9 z7 }/ z* ^
輕舟已過萬從山, 左仔已到鬼門關 =.="
" T  d; I. B8 s* L1 ]4 |! o
係時候......
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
幾時爆? 要唔要倒數
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:12 PM:
# A8 y' u- t' F
9 s4 H2 ~1 B, q. E) p呼.....呼.....呼.....(陰風吹過)
* R% v/ Q$ L. N/ i9 l好驚(隻腳陣緊)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:13 PM:, I, K# \( O- S. D
幾時爆? 要唔要倒數
' T5 O, I" D# s) t#65550
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:14 PM:2 Z/ Q5 Q  j) H
7...
2 q! u; I& r+ B, l" B3 h& }* M
6.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:13:% ?- S3 u$ y! m) `
0 G3 x5 {) E. l5 ]0 e' B
係時候......
9 A8 m- I& k6 K! d$ E# {% f4 j$ j
你仲講喎,小心我真係爆你籃嫁
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:14:2 U" Z0 m/ [( P- A: y" ~) K
6...
8 K/ k0 O3 o0 t9 g哇 就黎到啦
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:14 PM:
  a' |9 {# S. U6 [7...
( b1 M. x: G, ]" u9 Z$ M
仲要過多一版啊, john少
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:15:
7 b# M7 s' V3 a7 F4 V! G$ y) Z/ l! X& f) O9 k
哇 就黎到啦
$ O' j# W2 x( o
仲有一頁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:14 PM:
4 ]( O% y8 E: I: \9 ]7 O8 @
; J: p- [- l2 W. L你仲講喎,小心我真係爆你籃嫁
  G( h2 g+ E- q% q" Q: v
做咩咁樣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。