<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:3 G7 x; M$ U" E( X. W

# w' }2 M3 \( a1 D9 ^( @& m唔講你知
; Y  J; c' S+ m5 e6 }! P
唔講都知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:' Z+ O% D3 V" `& {% I

2 {# w) j6 P5 h00,我地算唔算3朝元老呀
! W+ T0 p$ Z7 o: r
算............! R/ f$ b3 K5 P/ x1 n. ?
我呢d後輩黎咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:22 PM:
( _. A9 Q3 k8 ~3 ^- Z& q1 I
# O7 w, @5 ^5 l# X3 ?0 _; a仲有2x個post
6 O. \1 a! Z1 j6 x- P) E. D
好快
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:22 PM:/ n/ n/ w0 Q: q5 j# G# e1 n' V- t
快D爆, 爆左就訓
: `# f) b' w  z4 h$ n& X7 H- j
你好似等打爆機咁 =.="
(心急中)
' E8 c9 U# }; Q3 L3 S! y* J( K心急人上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:23 PM:
% z5 `( i" h* s3 c9 s) n) Z5 Z5 [( F+ w, `* l  u8 C
好快
: v+ n6 r) b+ @呃多幾個post就到啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:. R! p; V! J! L- o+ X1 ~# P0 X8 L

3 G) [7 u0 f/ n$ e放鬆d啦年青人
  C& u4 F4 D; e  N  O. a/ [我好放鬆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:
" f) O( W; f7 `/ K# s7 F) ]- B! V
; w8 [7 C  `/ N: I( Y我呢?
6 h3 C1 \' p" ?, X& S
你呀....兩朝半得唔得呀
2 I( k' _) U" i+ m0 ?
% e; E/ R$ ?7 N% N你都係3朝元老呀,開唔開心呢??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:23 PM:
" G9 ^0 H% H0 Z+ r4 U/ H/ T. d' H# \: i3 a
你好似等打爆機咁 =.="
  R1 ~4 ^" [- t: z
直情係
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:24 PM:
3 R" u; j( I4 `9 r: Q1 B(心急中)
- m) z4 n( c9 l+ `心急人上
1 ?! W7 P6 U6 i) k0 x% |) m: P2 p
又不是八十年代...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。