<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:24:' `  Q- w( J1 p- Q+ G8 ?

4 n- j- d% |0 V2 J0 A呃多幾個post就到啦
. F/ ?7 l) p7 r) S7 k# b
快啦! 一人一兩句就到啦
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:24:
( b& |% u: B4 A3 R" P% ~  J0 u8 c" X; |2 h9 G  A, Z* |- I
直情係
6 r" C" j- T+ T
我都有d覺
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:24 PM:% |2 C4 F5 q" {' c
* K7 v4 M7 P4 }1 Y
快啦! 一人一兩句就到啦
- b9 B4 X4 W: I
我要做幾尾o個個
記者在場嘛????
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:24 PM:( b/ p6 s# C) _

- ]' S# P- o- X* {8 F. N4 Q* F3 L; V) \快啦! 一人一兩句就到啦
( d# E2 A9 q* \4 c, b, J$ `0 i) Q
冇錯
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:25:
" t( T% P7 u9 ~4 k3 i- l+ T5 F0 k5 Q6 e- K; i; w
我要做幾尾o個個
0 n2 E/ x) {" ~
呢到5.6個人,做唔做到呢
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:24 PM:
& }. s0 h+ L3 J# r  R6 D- X: T/ n1 I  f$ N1 B: H" x
又不是八十年代...
5 H% ?! M/ s( o2 X2 e; j
有冇睇過anuties?
9 @& w9 h9 j% |- k
$ x* u4 a! U% w' _/ S% {' J[ Last edited by johnwu on 2005-8-17 at 06:27 PM ]
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:25 PM:$ E% g8 n$ o, {3 A
' \6 k: X* m  y9 {
呢到5.6個人,做唔做到呢
( k- m8 Q5 s) R: M. l  d7 r好難講 =.="3 U! x$ F  b' k, `
唔得o個話我刪人post(講笑)
一到65500就即鎖post
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:25 PM:- @+ B; e" E2 c+ b" Z8 B" D
$ E  `* _0 V7 F* b
我要做幾尾o個個
2 A% g3 `$ q, w+ p
我都要做
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。