<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:20 PM:
  m+ ^' I$ D# h# u/ B' i. _4 q" A
# N/ N7 W; z+ L# ?8 E  @6 t

: Q% U2 L4 ^1 `$ t$ y* ~: \6 M4 q唔係你出6萬個post嗎﹖
9 M- l& a9 v) H. ]講笑嗎???
摺吧啦
各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:21 PM:6 o0 V4 q+ k/ |. x5 `8 F2 q
各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
" Z, `2 c' O* T5 K8 i
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-19 04:21 PM:* H6 g4 L3 @9 S6 L9 ~5 f! t

/ _: }0 s2 \: n2 B+ S' P: n  _: y講笑嗎???
) G7 p- e0 S; ]
碧咸都未入過六萬個波住。。。
搞掂7 Y% ]/ g3 Z6 t% s8 M5 J
攞正牌呃post
: ~' p3 w1 b+ W& T  p  Nhaha
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 06:21 PM:- g/ i. s. v& X. L2 L
% R7 k" H+ t9 f0 Q, J+ H

( s7 h, x' \, V8 S65550點梗有阻力啦衰鬼=.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:22 PM:
& S! d# F6 y- C& k0 h2 N+ Q5 e
  Q  C9 a9 D+ }6 @2 B碧咸都未入過六萬個波住。。。
5 u" x2 @. `/ r0 v- W7 ~5 ~
haha~~~
摺吧啦
拋hun .....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
如果個舊THREAD永遠都唔WORK既話﹐會有好多人喊架禍
有邊個推左, 推左幾多野?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。