<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-19 05:09 PM:
9 s$ g: d: _) T* ?9 x0 i0 q* N7 n

v( L' d" C5 D: a4 f咩惡魔呀?!
* t9 q  y% R( y: R
! R9 O6 X# `  r2 C4 Y/ \
2 `; t! }" v' l$ d: b3 W無野啦
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:08 PM:1 z2 l4 W, b: _7 _0 P9 R9 [: @

/ [) }. t+ V& X3 P帶唔夠錢要留洗餐廳洗碗的話就會﹐無錢可以做其他o野GA^^
6 G4 h' G- z4 M( z: \
而家仲有D甘好既女仔﹖真係要識下你先﹐要CALL JCER睇下距會唔會approve.
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 07:06 PM:4 o# u( U; W: L  v1 r

/ N) |4 V( f& Y2 C我做入境處架
1 M9 }- B% C( u2 M  {' u* ]

& d5 v: R, B/ {% J! v7 S配合你個頭相好似阿階哥講野咁==
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 05:10 PM:: C1 w9 A; k( X2 t- b; B9 |& H! P
, ?" H+ {0 e' M& M! I' M
而家仲有D甘好既女仔﹖真係要識下你先﹐要CALL JCER睇下距會唔會approve.
1 q' ^; _+ Z/ F3 f6 S

_. a  n6 }; {4 t8 V: e2 w* }4 y0 T5 R+ k, y
我家境唔算富裕﹐但又唔洗懮心﹐所有無所謂啦
8 t4 }/ G0 t' h無$可以有無$既浪漫~不過只限20歲前
Anyone watched "公主復仇記"?  Love that movie, gals are so evil
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 07:10 PM:. @" y$ e! {5 @" p  a2 u8 T& ]1 x9 f
! B1 E+ E: {% r$ s3 {6 P$ L% y
! b9 ]5 U; |& C2 D( G% n  X/ b1 e3 ]

, H1 l0 C+ |$ v3 [無野啦
' Y0 ?* y/ T. H; r  o+ e- X1 {% I* `/ u
講下好喎
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:11 PM:
. K9 e- f! h0 f7 E9 r$ f3 `) z+ q) |/ U# R. z4 Z$ ^
. G+ W7 R2 }: [3 d6 K( U3 i

3 `# e8 \  t! d我家境唔算富裕﹐但又唔洗懮心﹐所有無所謂啦6 H* i2 a# s1 Q) @, U. g
無$可以有無$既浪漫~不過只限20歲前
; d" o0 h" p' [* H
( o/ k! I, A4 t9 n# [* c) ]- oSo practical.....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by crap at 2005-6-19 05:13 PM:  q; Q  t# R: W0 A
2 ?4 O) r3 b  E. y9 e! B

8 _/ p9 Z! r, O6 R講下好喎
, G. E3 }. G' d, ~" Y  K8 t3 R8 \

; S/ d+ f) o' J3 T9 l% I==無呀﹐你應該知ga><
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:11 PM:% p( E- C9 H1 N9 [; `  I% `" Q

% q% ~; g0 K( [8 }/ x8 B我家境唔算富裕﹐但又唔洗懮心﹐所有無所謂啦
0 h2 N# Z9 ]2 e! M, O無$可以有無$既浪漫~不過只限20歲前
* v* ^  }# n$ B, E% A6 s1 A
你都有部SONY相機玩下。。。梗係無野憂心啦[講笑]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-19 07:06 PM:
3 G' Y" m3 \2 S(左仔返唔到屋企)
( H5 V* R! o6 j+ Y7 y
( S9 A2 B9 ?4 E* T& [# C9 ~
做左流浪漢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。