<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 17:11:
: B1 W+ Y* \8 |4 i5 q: _/ x) h
# C, h8 s9 R% Q) [
! H- B& B) B( i* p& M
, C% T7 f% W$ a我家境唔算富裕﹐但又唔洗懮心﹐所有無所謂啦  z2 x* O( V7 _; N% B
無$可以有無$既浪漫~不過只限20歲前
2 g3 z5 n% i+ l& B
諗法咁成熟既@@"
Simen 話我係魔怪呀麻。。。。
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 07:14 PM:: u! X( z) y/ F2 M3 x

* J7 Q' e6 L: ^( K6 S; }& y- f: n; U  u" |) }
8 M) a. H  }  _$ `+ }
==無呀﹐你應該知ga><
0 d4 B/ M3 G6 g# d
9 ?5 X7 G3 e7 }" N6 T) f咩惡魔?
: K5 u* R6 _  z1 ?+ N$ _又有柄又無柄?=.=
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-19 05:15 PM:% x, j" s7 c$ Y) {# v

) h- q  e: G( t9 J諗法咁成熟既@@"
% ]) {+ n. k9 O, N5 `
6 T' _0 [8 q2 {! d4 r5 v6 h: k7 C5 X* \- n, m3 S. a& p3 \7 b
呀﹐當然啦﹐點都唔可以再養D拖鞋王啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 17:15:0 p3 |; E% `5 o1 {
Simen 話我係魔怪呀麻。。。。
" t" G( Q8 o6 f4 ?  t* ~% j+ r唔明
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 17:16:" i( k6 }  I" @" |8 i
呀﹐當然啦﹐點都唔可以再養D拖鞋王啦
' }! F( F. y$ y  K0 U/ t
咁你既年齡.......
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:16 PM:2 S8 m& `+ H5 j; K; T. ?; o

! n! i6 ]" y# R9 u) D: H) P7 O呀﹐當然啦﹐點都唔可以養D拖鞋王啦
$ g& C1 B' h7 P+ s咦﹐乜你養過咩﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-19 05:17 PM:% u4 L' |- ^6 y7 O
0 H0 K7 x3 ]3 n4 B( ?" d6 E
咁你既年齡.......
% ^, P( f! D: ?  j, h& a

0 h) t7 s8 [9 ?3 n3 w5 X你唔係計過嗎﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 05:18 PM:
) U) |" ~+ k( v/ k* W4 `- v% @+ D: P5 z
咦﹐乜你養過咩﹖
6 S' ]5 ~6 H4 V3 |2 z$ D( _8 ]
. I/ l9 x% w4 p7 D1 ]

) a/ O/ M  s# N唔想再提﹐之前係版度講過
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:18 PM:" T' N. v2 F4 F# U
* ], c& _0 X: p6 H( I) U% j
* q& _  g. v% t& K3 D" |' }
你唔係計過嗎﹖
$ a6 h9 t- s' S8 X
如果你INFO入面係真既﹐甘你咪岩岩18
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。