<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:20 PM:
& c& i+ @9 [& X! A3 J* _! A$ V9 |+ e

0 X; w: H  r6 J8 R3 t" B$ N3 y' b$ `! Q- O/ x4 N
唔係你出6萬個post嗎﹖
5 t; X) R, k. v  W: P# ^6 T! A! N  S
講笑嗎???
摺吧啦
各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:21 PM:
( |( }% v+ L. Z6 @2 |/ K- _  r+ W( g各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
( E1 J) A% B' C
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-19 04:21 PM:5 N; m8 {  P" O8 x" ~
5 L8 ^7 _5 N3 o! h; }& m1 n; a( k
講笑嗎???
2 l' f, ]* U9 K+ R) ]碧咸都未入過六萬個波住。。。
搞掂
' V6 R0 _" f( u7 K  v攞正牌呃post
. s8 u! h* i+ Nhaha
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 06:21 PM:5 t6 H# L9 S7 m) E5 G3 Q4 X
各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
2 b7 T& F% e. J. z; s9 ~
! ?4 @3 b- U9 {1 ^" t  t5 K
65550點梗有阻力啦衰鬼=.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:22 PM:& [: L1 ^. v8 v- t6 D: v
+ J( |& P0 X' m! ~+ C4 J* l
碧咸都未入過六萬個波住。。。
, l* P3 y5 u. a2 V3 ~haha~~~
摺吧啦
拋hun .....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
如果個舊THREAD永遠都唔WORK既話﹐會有好多人喊架禍
有邊個推左, 推左幾多野?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。