<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:19 PM:
) f( @* p9 X0 X. @
0 G3 w9 d; ]* \0 }' M7 a- ]- f2 Z" |玩下呀!!!  赫死我!
% \% x8 x* m" K' o你冇理由唔知o架....... =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:18 PM:
2 u! N4 O4 x+ b% T: Z# v9 G5 A' A) b- ~3 E: y3 x! R
鎖貼,轉第三輯,我巳做好野,等交接咋
3 C! `6 y0 k% O! w3 p3 g1 N: w
交接...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:19:8 d  Z" a  Z) s6 X4 l  C% b
# @; [+ P* q- F: h( N6 ?9 N7 i
玩下呀!!!  赫死我!
3 W0 w* A% @) V1 B( Y" b9 J; ?放鬆d啦年青人
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:18 PM:
( y& K( k+ o8 w. \
5 }2 [+ R$ @# K1 @; ?$ Q) L# e/ u幾歲
. p& ~- Y( n0 G7 i9 o
唔講你知
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:$ j9 K9 P0 Y/ I* R

; c/ G6 j2 \: Q! A放鬆d啦年青人
: i6 Q1 ?7 V' }9 s, t  x
& 香港人
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:
; w2 k. r) I1 j. ~% S7 F
& d( S# t' ^* u* B- L9 d( O唔講你知
3 s3 ~" B5 f$ n; @7 Q
等你心思思
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:21:% _" t5 d  w3 C2 J9 j! \- m
! \1 \( t+ Y/ }" @7 d# d
& 香港人
, O) O7 e% z& g% c$ C+ x# K0 n" q8 g; {/ \00,我地算唔算3朝元老呀
快D爆, 爆左就訓
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:$ ^8 M) t( d) v( \2 Z
快D爆, 爆左就訓
! c0 i; O5 \- O$ R7 i5 x仲有2x個post
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:9 u. M2 @3 R! o6 b2 j8 V
' b" P, R) V( Q, t  ~
00,我地算唔算3朝元老呀
9 _7 Q! j: Q4 U, [
我呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。