<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:
* O+ }0 C' ]* L  @, e& f7 \) t! S9 O9 u/ f
唔講你知
+ d* u% z$ F3 T( Z: Q4 n5 j& m0 p唔講都知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:
- O# t1 z1 s3 Z2 h' n7 O' a5 \$ N5 q* w$ m+ I3 |+ L+ N3 l
00,我地算唔算3朝元老呀
. ^& _4 i7 Y. X* Z; T
算............
( A  G5 H9 r# w# Y2 Z我呢d後輩黎咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:22 PM:5 }2 p! K0 s; ^. Z; R+ @
+ X: d* }( z5 \5 X( s" n
仲有2x個post
* q* ^  X% g" _& _' E
好快
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:22 PM:
( l( {1 f# g1 ~5 w2 g5 ]快D爆, 爆左就訓
- {* b$ [( r0 }  s& ^- ], t8 |
你好似等打爆機咁 =.="
(心急中)- D! p) }. N( ]& R& B+ I# ^6 |: B
心急人上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:23 PM:5 ]! K% X* @4 }5 d. A5 S, Q

3 L5 E# w1 E; w, `9 q$ k$ b7 P好快
' m9 j2 d% w: `呃多幾個post就到啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:
" `- k. |* L5 T0 v+ g7 Y; ^2 V1 Y6 N$ T0 A: I# V
放鬆d啦年青人
3 W( t4 H; c4 P# c% M我好放鬆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:0 I$ ]4 T: r+ I  Q4 j
% Q. d1 {# y0 E* d
我呢?
8 }4 z% ?, i5 M$ P" u/ v3 V* Y4 G你呀....兩朝半得唔得呀
* e! y" U" Y; w7 {
9 ?  k! X' b1 I8 h+ I1 G. s. B你都係3朝元老呀,開唔開心呢??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:23 PM:
' T4 G( U% T/ _  Q  A/ A
* f2 |+ ~' P( ~# p- G5 |  b你好似等打爆機咁 =.="
+ R9 b: N3 m- f0 i) s0 ?3 I5 f; O直情係
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:24 PM:8 a+ o$ ~9 E5 z6 L: ^. x+ \
(心急中)  N1 h: T. \/ J( h- Y( C
心急人上
3 e: P9 {+ D2 u9 z0 m又不是八十年代...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。