<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:24 PM:
- o% p, ]8 `9 Z( {4 h; i有邊個推左, 推左幾多野?
5 A1 e* T5 U$ L我推左3下
【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人standby既電台頻道
. l# i6 U6 {$ n# Q5 }7 Y, S# b+ t% e) _0 B1 ]( C) s! C% D
第65550個POST變左﹐係咪版主DELETE左舊過D呀﹖
丁蟹
上當年﹐我仲係讀緊小學﹐我都好想睇番。。。不過無線肯定唔敢播﹐費事拖累自己股價。
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:42 PM:; k/ x& O, V9 R3 C

' I/ k. V+ w( D: O0 F蝦我無得睇
, F( P  o5 b; D; I
今晚得唔得閑同我去食飯呀﹖
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:47 PM:
6 p! R) ]( J! L% X6 n5 h2 {) @' ?. }6 \8 [/ U

7 P9 H/ B2 _+ N3 F8 YVIVI is Male Lesiban
* Y. ?- P1 ?, H; x: M1 {) d5 J
我都唔好意思講喇﹐麻煩曬。
套野6GIG﹐我個HDD淨番2GIG﹐要清清先。
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:49 PM:
* Q2 n! B) G" ]1 W5 E6 NVIVI, what do you do arh?  
. ]" o( _: p' KAre you one of those scholarship student?
" N6 r7 }: [3 [  t& f( Whey johnny, i am not as smart, you know. I just run a little trading business in australia as well as hong kong.
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:51 PM:- r& a+ {: T' w. y1 c
. F. T; j0 O) W; U7 z4 v* Q
算啦﹐我對呢套野都無興趣﹐有興趣就會""返來
2 s+ A3 U3 s( C) R3 Z$ h0 l我同你去睇頭文字D啦
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:54 PM:
7 {, M( }# b# j, c! _& V$ }* g  D& k5 p( y  g/ ^3 K, D' U
哈﹖約左人去睇啦wor
, z, ?1 ^/ U, D. n有2大靚仔係套野度﹐一早有人問我去唔去啦
' u- {& m: _/ X
Simen牌檸檬茶﹐今個夏日靚過狄娜!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。