<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:21 PM:
' }0 k: S' \" G; a# [5 \- s各位市場人士﹐EF國企子數突破65550點既阻力不小﹐要開始拋售。
) i  U2 L) U- M
摺吧啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:22 PM:
% w/ o* u! I) W4 `
0 {  H5 F6 i* l9 j- z碧咸都未入過六萬個波住。。。
( J! A" t" e4 K2 E% e, S0 `" \1 s
haha~~~
摺吧啦
我要學羅嘉良,買幾億跌= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:24 PM:3 T, o3 O7 |8 Q
有邊個推左, 推左幾多野?
- n. p9 b2 o6 b  p
6-7下= ="
摺吧啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:24 PM:
2 L, D- c! a3 U! Z% y7 X& e0 l& q; [4 c如果個舊THREAD永遠都唔WORK既話﹐會有好多人喊架禍
9 l$ ?' e/ e) W& Radmin應該搞得掂,其實10個回覆就一頁= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-19 04:19 PM:
' p; x3 h4 k7 e1 O0 f$ K/ C" P2 q' Q( w' V
你個頭像係唔係你黎嫁,好靚女呀
7 L) i& J+ C! B& \! f靚女唔回= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:25 PM:
. C! s: E+ V  r2 d' ^, z! G( {' Z1 \/ @# O- K
" q5 h8 A( j1 D
咩文來嫁=.=""
! p" T% _+ `# u
EF文= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:27 PM:
4 H- _8 I, E! S" H! |; M3 l. Q7 D/ O
1 e' A& C  j  h, x, K+ W6 ^2 g% r0 j- i# [! }; f
我50個先一頁喎=.="
7 s% n# M3 |0 k% p* ~& z) R& ?係咩,總之係十既倍數啦= ="ha
摺吧啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-19 04:28 PM:* j- Q3 ?# H. r! Y3 D1 D

2 T/ S' L9 f8 S8 _* J& @* g8 B係啊# X! ~9 g8 \3 l; T# _. K
50個1頁
9 U) z( S' |/ s& s5 i" o/ v我看錯了.....
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:29 PM:8 ?, l( X. K2 p6 {2 p3 y# \
" x5 @  J5 p7 S: m( V
' L0 R* j$ `4 l2 t9 V! r8 H, Y; t
我洗左自己一個post, 睇佢郁唔郁
) `+ |' I! G( e/ d, {+ e/ Z哈哈,應該唔會= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。