<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:32 PM:
2 L2 x9 M2 u# \
  T( z; p, V5 {2 j1 T/ d! S; C; O- L/ y, y( \8 g8 D3 p; _

$ Q9 U2 }$ u) q$ x; u你推"lum"左個市呀
+ F8 ~' k1 x/ ~2 _: U* F哈哈哈哈= ="蟹叔有冇咁勁啊
摺吧啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:35 PM:
  G: o2 u, y" w2 d" R" E+ N兩個家庭,兩代仇恨!股壇上作一了斷!
" f. j! k9 _0 \" ]
哈哈哈~
摺吧啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-19 04:35 PM:
4 q5 g3 K3 T7 G4 v# `丁蟹效應啊
# v$ F; [- u1 f; \( ]0 N
睇黎蟹叔要著草一排,否則比人斬.............
摺吧啦
Originally posted by johnwu at 2005-6-19 04:36 PM:
9 z0 L  ?1 G$ U9 n) g7 o8 c忠直仁厚的當紅股票經紀方進新(劉松...
2 G$ ]: T' |. [; o, z( }咁多人做既呢套戲,真想睇返
摺吧啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 04:40 PM:3 }5 S+ l# E( S7 z; b3 A$ k5 {6 [
上當年﹐我仲係讀緊小學﹐我都好想睇番。。。不過無線肯定唔敢播﹐費事拖累自己股價。
" N& L: J7 Q  Y- `# h  g
係呀,跟住又係比人踩.....= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-6-19 04:41 PM:
! m0 m* S% z2 Q# R" g/ k0 @
8 Z9 W* g. a  t. ?
( S$ j) C' h1 J! C**** Hidden message by originally poster *****
) q& L, [% Y- z9 c7 A
我唔用BT的= ="
摺吧啦
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 04:59 PM:, ?) J) i6 \$ Z9 x# w

2 ~, h! T( m3 y/ B1 w. X5 h7 H3 K/ r" \/ P  u
陳冠希同余文樂~
/ w; S' F  S9 H( J  Y/ S( S杜汶澤+黃秋生=張繼聰= ="
摺吧啦
Originally posted by vivienna at 2005-6-19 05:02 PM:
# ^$ K9 P, Y$ _( G6 G# U
( ^: y3 V7 l( f0 P( w5 y- r9 O* t尼個最靚仔
& _/ S5 ]/ `) z; i; K' g型爆
摺吧啦
Originally posted by simen022787 at 2005-6-19 05:04 PM:2 C3 j! z' A, w4 E+ a

# h$ ]8 d* f7 K, h
8 i9 [/ {/ b' G/ Q( v7 E杜汶澤都唔錯﹐幾得意
1 l  ^4 V" W) x2 Q; J8 Y0 Y
哈哈哈,你應該係第一個咁形容佢既人
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-9 09:04 PM:; c, u( I+ W$ u
3 |7 t9 e& m, z
2 g/ g) v6 q; d2 j- \
佢唔係廢呀~* e! Z% ?" U* F3 J7 p( X% m
佢只係殘而不廢~佢自己講ga
% X* ]) d" |  b: e& ~; B0 Z- n
米尼仔,我出左聲警告喇,暫時都唔好理佢住喇
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。