<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我鐘意左我初戀既好朋友
返回列表 回復 發帖
Originally posted by joycejo at 2005-6-19 05:19 PM:
係最近我初戀既好朋友因為一d學業上既...
唉........如果係咁都冇辦法架啦~~~
好多時都會係咁~~
三年........時間太長啦~~~
其實你好應同佢KEEP住CONTACT,即使只係朋友關係!!!
你同佢感情耐左,自然佢會對你有好感!!!
不過既然佢有左男朋友,都唔緊要!!!
只要你肯等待!!!!!!
等佢地分手,等你地再一齊!!!
不過,當等到佢地發生左關係,就唔好再等~~
除非你都唔介意啦~~~
不過呢個世界咁多女,又唔一定要佢一個既!!!
加油啊~~~!!
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 08:11 PM:

唉........如果係咁都冇辦法架啦~~~...
哦...明白
大家仲有冇野想同我分享呀?>或者有野問我呀?
Originally posted by dg666 at 2005-6-20 04:44 PM:

我已好積極.不過我想請問加幾多分是否由板主決定?
另外,不斷答好多個唔同的post,和同一個post,是否和答一個一樣分?(當然不是指說廢話)

請指教.
加幾多的確係版主決定,但係我都要配合其他版,無可以亂嚟…一般同一個post我只會加一次分,但係你哋傾吓計都開心啫,係咪?同埋我有時見有d會員係响個版度特別活躍嘅,加嗰時都會鬆手d ga!所以你哋加油呀!我一定「識做」!ok ?
講得好呀master
Originally posted by joycejo at 2005-6-21 12:38 AM:
講得好呀master
叫我阿蛙或者蛙仔得喇,大家都係ef一份子啫
Originally posted by toro at 2005-6-21 12:42 AM:

叫我阿蛙或者蛙仔得喇,大家都係ef一份子啫
ok...蛙仔....
我而家都係決定做住朋友先啦....話晒成3年都冇搵過佢地....而家只係搵返佢地半個月je..
加上佢男友對佢又咁好....我都係等下先啦....或者我遲d會有其他對象呢
Originally posted by toro at 2005-6-21 00:27:
加幾多的確係版主決定,但係我都要配...
謝. 明.
Originally posted by dg666 at 2005-6-21 02:29 PM:

謝. 明.
你都好似太過掛住加分啦////呢度係大家用黎傾下計既地方...大家應該開心咁傾計
你咁講到好似求其回覆了事...為加分....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我鐘意左我初戀既好朋友

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。