<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊
返回列表 回復 發帖

【S.H.E】討論坊

小弟是S.H.E的歌迷~~
喜歡她們的原因是,因為她們的個好聽,
她們的和音簡直是絕啊
開這個討論坊是因為希望能夠接着大家的能力來讓一些也喜歡S.H.E或欣賞她們的唱工的朋友分享她們的消息~
最新消息和動態
最新的新歌的link,mp3,mv
如果是最新的我會向板主幫你們加分丫~~

多謝各位支持!!

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 7&checkid=ebf12

[ Last edited by neptune1122 on 2005-6-20 at 10:18 PM ]
同道中人= ="
Ella Ella Ella!!!!!!!!!!!
本身佢地都幾掂...
不過ella真係好吸引我~!!
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 11:42 PM 23:42:
Ella Ella Ella!!!!!!!!!!!
本身佢地都幾掂...
不過ella真係好吸引我~!!
em...........she so nice but i love hebe~~
see u so love Ella give u one pic la!!
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=7507a

401 x 600 PIXEL下載

唔靚wor
佢好掂wo..
歌功唔係差,s.h.e完全係需要佢把聲...
搞氣氛又拾....
講真,講靚好多女星都得....
所以佢呢隻我就喜歡^^""

S.H.E - Ella - 01.jpg

S.H.E - Ella - 01.jpg (68.7 KB)
1024 x 768 PIXEL下載

S.H.E - Ella - 03.jpg

S.H.E - Ella - 03.jpg (61.2 KB)
426 x 640 PIXEL下載

Originally posted by nightmare at 2005-6-21 22:42:
佢好掂wo..
歌功唔係差,s.h.e完全係需要佢把聲...
搞氣氛又拾....
講真,講靚好多女星都得....
所以佢呢隻我就喜歡^^""
BTW.....第2張有個網係度有冇問題=.=""
其實張相唔係靚,only無聊放下...
我可以唔放係度=.=""
Originally posted by nightmare at 2005-6-21 22:43:

BTW.....第2張有個網係度有冇問題=.=""
其實張相唔係靚,only無聊放下...
我可以唔放係度=.=""
應該唔怕既
Originally posted by DrChik at 2005-6-21 22:48:

應該唔怕既
嗯..
雖然入會(做會員)已久..
但係守則其實冇乜點留意,所以好驚無意破壞.....

btw,點解冇人係度講佢地既....
s.h.e wo!!!!!!
佢地都好耐冇出碟喇wo
佢地最新動態點樣
hebe 好靚ar~歌功又掂
其實S.H.E 真係好掂
S = 聲甜(@@?!)
H = 高音
E = 低音
我一向都係咁覺得~唔知大家係咪
咁樣既組合真係完美
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。