<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Miz at 2005-6-22 11:58:
佢地都好耐冇出碟喇wo
佢地最新動態...
hebe係戀人未滿之後就愈黎愈唱得好我覺得...
仲有我鍾意既Ella,佢聲可能係唔同佢地兩位...
但係低音,玩野既歌聲同埋大叫禁唱佢都做到"好聽"呢樣野....
又識搞氣氛....深得一d睇有冇性格既男仔歡迎....
至於佢地既"S"...S.H.E岩岩出黎,佢其實係最靚既一個...
不過點都好,靚都未數到佢地....
所以佢既唱功都引起到人地既注意...
加上佢有學其他野,例如跳多種舞....

s.h.e.....正!!!!!!
有d歌手(or組合)開下場演唱會(in hk.)我實會睇...
佢地係第一位...!!
You stfu plz"
Originally posted by Miz at 11:58 AM 11:58:
佢地都好耐冇出碟喇wo
佢地最新動態...
我也在期待她們的新歌!
我也很喜歡Hebe丫!

401 x 600 PIXEL下載

Originally posted by nightmare at 12:07 PM 12:07:

hebe係戀人未滿之後就愈黎愈唱得...
我想她地好快會去香港開演場會吧!!!
到時記得拍照給我看啊!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 05:27 PM:

有排都未有ㄚ~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-22 17:27:

JOEY年尾開演唱會...
我諗我有機會影佢先= =”
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 12:38 PM 12:38:

JOEY年尾開演唱會...
我諗我有機會影佢先= =”
我唔介意丫~~
有好野就益大家嘛!!
i like selina
Originally posted by recoba20 at 11:33 PM 23:33:
i like selina
hi~~~
recoba歡迎你加入我們的討論坊!!
嗯~~selina很好啊!!
聲音好甜啊~~會讓你溶化喔!!
消息啊!

Selina的戀情告吹了~~

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 5&checkid=dfa58

因唱片公司压力,罗志祥和S.H.E的Selina被传感情转淡,关系只剩“好朋友”,不再相约打球、看电影。罗志祥和Selina当年合作《快乐星期天》时相识。去年,两人恋情在罗志祥KTV庆生后曝光。恋情方炽时,两人就算一再被狗仔跟拍,仍大方相约吃饭、逛街、打球。两人对外以“好朋友”互称,但恋情却成了公开秘密。连好友小S也经常在《娱乐百分百》里调侃他说:“如果你跟Selina结婚,我该包多少?”没想到这段不到一年的恋爱,日前却吹了。

[ Last edited by neptune1122 on 2005-6-29 at 05:46 PM ]

400 x 601 PIXEL下載

本人也是仙仙們的忠實番薯
大家多多指教~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。