<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊
返回列表 回復 發帖
我朋友話S.H.E 8月6日去觀塘喔,話唔知咩咩記念日喔.....係唔係真嫁???有冇人知
各位好
我都係SHE 既歌迷黎架^^最鐘意HEBE&Selina
各位一定要聽下HEBE個隻"替我愛你"
雖然舊係好舊
但係我覺得好好聽
由期SHE第一隻碟
3個都有獨唱
重唱得好好聽架
Originally posted by red16 at 2005-7-11 09:11 AM:
容我说句楼主不中听的话,垃圾,都是...
這句是你出自真心....還是..玩針對
我不知你是否內地人..
前幾天我在內地論壇有人開post 說s.h.e 垃圾 ,
(為什麼要這樣說?!若說某組合我倒認同 , s.h.e 就不行)
那post竟很多"認同樓主的回覆" ,破了10頁以上的回覆,
當然..大多全是內地人
還有人回覆說..因為s.h.e 是台灣人 , 所以討厭她們..評為垃圾
更有人離題回覆說 『反台獨』

雖然我很久沒看s.h.e的新聞 ,
但早日聽說s.h.e 說自己不是大陸人(?!是不是有這種事?? 我是聽說的)...
是為了這個嗎?!!

沒人是完美的 , 我不敢說S.H.E 最好 , 但我不認同你用垃圾來形容她們
其實每人看法不同啦..但若真的覺得一些歌手唱得不好 , 也不應用『垃圾』兩字來形容吧

(我文筆不好 , 及個人想法 , 請見諒)
Originally posted by Miz at 2005-8-11 07:40 PM:

這句是你出自真心....還是..玩針...
絕對贊成Miz兄...
喂!唔該唔好因為所謂既政治因素而四周圍搞破壞啦~
呢個唔係樂迷應有既態度~
再者,閣下有咩資格話人係垃圾呢??咁閣下又是咩呢??
唔該閣下諗清楚先係度長篇大論啦~~~
即係咁.國內有d"樂迷"一樓都係咁..點呀..即係諗住多人dd就開十幾頁post轟人呀??

唔好少少野就好似人地得罪你咁啦...
人地s.h.e.冇講過自己唔係大陸人喎...
你有冇証明呀...有冇片睇下咁呢??冇就shut up啦!

最後一句...開post話人地(咩人都好)垃圾d搞事份子...
自己諗下自己會唔會更o岩用呢兩個字啦下?

[ Last edited by carrie仔 on 2005-8-11 at 09:10 PM ]
非常多謝Miz兄和carrie仔兄的回應!!
至于red16兄的話大家也別太在意!~
我也是SHE的 fans!
比較喜歡Hebe
送上一些相(自scan的), 希望大家喜歡, 也望版主加分!

887 x 600 PIXEL下載

600 x 887 PIXEL下載

600 x 885 PIXEL下載

600 x 884 PIXEL下載

Originally posted by mentos at 01:58 AM 01:58:
我也是SHE的 fans!
比較喜歡Hebe
送上一些相(自scan的), 希望大家喜歡, 也望版主加分!
謝謝你的支持!!!!
加油啦!!
love selina
唔知各位有冇she 個隻may i love,唔係yes i love you 啵
隻may i 本身係she 架..但因為寫多左隻yes i
所以隻may i 比左台灣歌手張智成唱
但係我知道 may i 呢隻歌she 有錄音and 拍mv
所以唔知呢到有冇人有
我個人覺得隻may i 既歌詞好聽過yes i
Originally posted by ks2004 at 12:07 PM 12:07:
唔知各位有冇she 個隻may i love,唔係...
我也認同啊!!
不過每個人都有不同的看法啊!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 【S.H.E】討論坊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。