<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 史上最佳龍門
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-6-22 12:24 PM:

你根本給他感情分
他根本不是 史上最佳龍門
我唔咪給他感情分   根本舒米高是史上最佳龍門
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-22 12:26:

我唔咪給他感情分   根本舒米高是史上最佳龍門
舒米高是man u及丹麥的史上最佳,不是全世界的史上最佳
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 14:59:

when you talk about all-time,
I support u!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 09:39 AM:
一定系耶辛,以一人之力帶領蘇聯贏得一屆世盃冠軍,但點解冇荷蘭門神雲布基倫&北愛守護神柏贊連斯選擇既???
Sorry USSR has not win World Cup or Euro Cup yet...
Originally posted by chicken at 2005-6-22 13:21:

Sorry USSR has not win World Cup or Euro Cup yet...
第一屆冠軍是蘇聯
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 12:59 PM:

這只是你的想法吧....

我認為舒米高是史上最佳 @@
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-22 11:09 AM:
我話係舒米高  佢曾協助過曼聯贏得三冠王呀!
the best of the best~!
Originally posted by MaxFigo at 2005-6-22 13:34:

這只是你的想法吧....

我認為舒米高是史上最佳 @@
未見過耶辛打波的人是不會明白的,我以前都以為舒米高是史上最佳,但自從睇完收費電視的體育節目播耶辛的片段後,改變了我的想法,舒米高是勁人,但耶辛比舒米高更勁!!!!
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 01:33 PM:

第一屆冠軍是蘇聯
歐洲國家盃第一屆冠軍係蘇聯???
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 01:54 PM:

未見過耶辛打波的人是不會明白的,我...
沒有身處果個時代....無資格去評論果位球員....即使係我都一樣 @@

所以睇精華片段係無用的...
只是cut出黎佢表現得最好ge片段吧 @@

p.s.當然我認同耶辛ge成就
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 史上最佳龍門

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。