<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » F1 天地
返回列表 回復 發帖

F1 天地

見呢個版基本上偏埋一邊齋講足球籃球...
想講下新嘢...F1 - 一級方程式
希望呢度有人睇賽車既回下啦

乜嘢都歡迎講..車,車手,車隊,賽道,賽例,賽制,賽會

首先想問下各位對啱啱美國站搞到咁大鑊點睇?

[ Last edited by brightlee on 2005-7-2 at 01:02 AM ]
Originally posted by bettman at 2005-6-23 02:04 PM:
首先想問下各位對啱啱美國站搞到咁大鑊點睇?
其實罷賽有用咩......
而家d分咪又係計..
俾舒密加又追返上黎la~
黎緊阿朗素呢個第一既位其實唔係咁穩陣

始終舒密加係冠軍中既冠軍....
推返上黎先!
Originally posted by michael86 at 2005-6-24 01:32 AM:

其實罷賽有用咩......
而家d分咪又係計..
俾舒密加又追返上黎la~
黎緊阿朗素呢個第一既位其實唔係咁穩陣

始終舒密加係冠軍中既冠軍....
可唔可以登個計分排出黎ar??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
我唔咪好識一級方程式呀
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-1 02:49 PM:
我唔咪好識一級方程式呀
唔緊,我都唔係好識,一齊研究下law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
好在大家推下
唔係我就miss左呢個topic喇....

佢地唔係退出, 係車tyre商話賽道有潛在危險, 要求加多一個減速彎, 賽會唔俾, 所以用果d tyre既車隊以安全為理由退出
Originally posted by crap at 2005-7-1 02:55 PM:
好在大家推下
唔係我就miss左呢個top...
咁樣??無連繫ga咩??咁兒戲就唔掂??
積分表:

1 Fernando Alonso Spanish Renault 59

2 Kimi Räikkönen Finnish McLaren-Mercedes 37

3 Michael Schumacher German Ferrari 34

4 Rubens Barrichello Brazilian Ferrari 29

5 Jarno Trulli Italian Toyota 27

6 Nick Heidfeld German Williams-BMW 25

7 Mark Webber Australian Williams-BMW 22

8 Ralf Schumacher German Toyota 20

9 Giancarlo Fisichella Italian Renault 17

9= David Coulthard British Red Bull Racing 17

11 Juan Pablo Montoya Colombian McLaren-Mercedes 16

12 Felipe Massa Brazilian Sauber-Petronas 7

13 Tiago Monteiro Portuguese Jordan-Toyota 6

13= Alexander Wurz Austrian McLaren-Mercedes 6

15 Jacques Villeneuve Canadian Sauber-Petronas 5

15= Narain Karthikeyan Indian Jordan-Toyota 5

17 Christijan Albers Dutch Minardi-Cosworth 4

17= Pedro de la Rosa Spanish McLaren-Mercedes 4

17= Christian Klien Austrian Red Bull Racing 4

20 Patrick Friesacher  Austrian Minardi-Cosworth 3

21 Vitantonio Liuzzi Italian Red Bull Racing 1

今年好野, 無人零分
Originally posted by lookityourself at 2005-7-1 04:57 PM:

咁樣??無連繫ga咩??咁兒戲就唔掂??
內情唔清楚, 果期考緊試, 都無事後睇新聞知咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » F1 天地

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。