<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?
返回列表 回復 發帖

沙基 : 碧咸冇料到?

「萬人迷」碧咸一向具爭議性,好多人都覺得佢似明星多過球員。最近皇馬體育總監沙基就承認,係馬德里球迷眼中,碧咸只係一個平庸球員,於足球場上根本冇乜貢獻。對呢個言論,沙基冇撐到碧咸,淨係話佢好勤力,係個態度好好既職業足球員?

其實碧咸除咗可以增加球會經濟收益外,佢既傳中同罰球始終有作用,而佢打不死既精神亦值得敬佩,如果皇馬唔係又四大皆空,應該冇咁多人質疑碧咸既能力。
碧咸根本就係冇料到  佢只係因為商業價值  皇馬才收購佢
佢最有用既只不過係佢既罰球同七旋斬
只不過係係皇馬度唔大見效姐
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-27 01:15 PM:
如佢去車仔既話
我諗會非常適合
Originally posted by leeyanta at 2005-6-27 13:05:
「萬人迷」碧咸一向具爭議性,好多人都覺得佢似明星多過球員。最近皇馬體育總監沙基就承認,係馬德里球迷眼中,碧咸只係一個平庸球員,於足球場上根本冇乜貢獻。對呢個言論,沙基冇撐到碧咸,淨係話佢好勤力,係個態度好好既職業足球員?

其實碧咸除咗可以增加球會經濟收益外,佢既傳中同罰球始終有作用,而佢打不死既精神亦值得敬佩,如果皇馬唔係又四大皆空,應該冇咁多人質疑碧咸既能力。

沙基及馬德里球迷真是我的知己
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-27 13:15:
贊成!!!!!!!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
教練放棄以前對碧咸的成見, 反而在 季尾的重要關頭重用佢, 反而唔用費高,
用 4-3-3 陣式,  季尾皇馬先可以由 聯賽 第7升到第2 , 同巴塞爭一日之長短咋!!!

同 費高 呢個 現代足球的 '費' 人比 , 碧咸有料好多, 只不過
佢唔係好似 葡萄牙d翼鋒咁多花臣啫,
佢話 足球世界裏 如何玩球是技術, 不是遊戲
球場上每個人都有佢ge優點
如果碧咸有ge只係商業收益
咁點解曼聯係佢未成名就開始重用佢 ??
點解國家隊又用埋佢做隊長 ??
Originally posted by MaxFigo at 2005-6-27 07:44 PM:
球場上每個人都有佢ge優點
如果碧咸有ge只係商業收益
咁點解曼聯係佢未成名就開始重用佢 ??
點解國家隊又用埋佢做隊長 ??
咪係,唔好忘記季初係邊個用罰球幫皇馬贏幾場波嫁~否則依家想有第2都難,
亦都唔好忘記第二回合對巴塞係邊個剷走伊度奧既單刀波同埋係邊個送個靚波比奧雲射入嫁~~~
如果碧咸只係得商業價值我諗費sir唔會一開始係曼聯就重用佢啦,果時曼聯大把人用,需要咁咩???你估費sir真係白痴既咩~~~
摺吧啦
Originally posted by funnygay at 2005-6-27 02:36 PM:
佢最有用既只不過係佢既罰球同七旋斬
只不過係係皇馬度唔大見效姐
因為皇馬根本唔會諗右邊既進攻,一味左邊黎,如果人地放重兵係左邊皇馬根本攻唔到
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。