<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?
返回列表 回復 發帖
碧咸仔佢係曼聯果陣既表現同係皇馬果陣冇得比啦,係曼聯比費sir重用果陣,佢d罰球同七旋斬真係場場見到,係果陣曼聯一大殺著黎嫁。但係球星成名左可能真係有錢,係球場表現跌左watt。不過去到皇馬都冇咩起色,偶爾打下好波,佢係曼聯d成名技都唔係成日有得睇,又成為球員墳墓下的犧牲品。
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-6-27 08:23 PM:
碧咸仔佢係曼聯果陣既表現同係皇馬果...
皇馬只顧左邊唔理右邊,就算右邊有好大既空位碧咸攞住波都唔去,死都轉向比卡路士,呢個情況經常見~~"
摺吧啦
beckham 唔得就唔會乘明啦,無料?胡說八道
Originally posted by abc123aa at 2005-6-27 21:07:

皇馬只顧左邊唔理右邊,就算右邊有好大既空位碧咸攞住波都唔去,死都轉向比卡路士,呢個情況經常見~~"
咁又係呀...
無正式統計...但我相信卡路士射波唔中龍既百分比會高過碧咸...
過分著重左邊~
Originally posted by pc20001103b at 2005-6-27 09:46 PM:

咁又係呀...
無正式統計...但我相信卡路士射波唔中龍既百分比會高過碧咸...
過分著重左邊~
對~如果用埋右邊一定重奪冠軍
摺吧啦
有邊個識波既唔話碧咸係世界第一右翼?
佢d傳中係世界第一.佢d罰球係世界第一,佢打不死精神係世界第一
Now's the time,Italy.
Originally posted by adamjacky123 at 2005-6-27 11:42 PM:
有邊個識波既唔話碧咸係世界第一右翼?
佢d傳中係世界第一.佢d罰球係世界第一,佢打不死精神係世界第一
同意,都依家我搵唔到有球員既傳中可以同佢比,
依家d新人根本唔會理傳波質素,個個用速度爆完之後唔係扭入去就射,一係就傳失~~"
摺吧啦
呢個世界好多朋友就係鐘意"倒果為因"!!
碧咸因為好波先會成名,而fans多先有市場價值!(吾關個樣太多事,因為靚仔球員多的是,但吾好波!!)
而吾係因為佢有市場價值先至買,其實可以幫球會搵到既錢吾算好多,果時manu賣碧咸人人以為會影響收益,英國d傳媒早已經分析佢佔manu既收入吾算太多,所以我覺得佢如果完全無料,根本引吾起皇馬去買!!(當然買佢有同巴塞鬥氣之嫌!!)

好多人講碧咸無速度,亦無咩突破能力,(好多吾識野既朋友覺得打翼一定要有)
但就因為佢無呢2家野,依然有強勁既助攻力,先証明佢既傳中有幾準同殺食!!
我吾可以同意你地踩佢"無料到"

"無料到"既係皇馬,將佢放係中場打防守!
皇馬有邊件吾沉既先?
勉強得施丹同owen,卡路屎 似番個人,去邊個死邊個,

皇馬,車仔,國米呢d買人方式都係大笑話,
但係車仔打到好成績,大家就要收聲,

皇馬國米打吾到,我可以繼續....
Originally posted by ---fans at 2005-6-28 12:56 AM:
呢個世界好多朋友就係鐘意"倒果...
對,依家打翼有邊個唔係只係一味用速度爆落去,有邊個真係會落功夫係傳送方面~
如果真係無料到既皇馬會唔會買碧咸呀,商業價值高極有限,最多都係收多adidas啲錢,
有幾多球迷會成日買佢d波衫呀,咪最多一季一件.......
再加上全世界唔會全部人都鍾意碧咸啩.....
所以話佢商業價值高過佢係球場既表現呢d言論係廢話之中既廢話
摺吧啦

RE

Originally posted by 清揚 at 2005-6-27 05:31 PM:

贊成!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。