<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:25 PM:

有球技又點會比人當明星ar,碧咸同托迪都有樣有名,又唔見托迪比人話系明星???因為托迪在場上充份表現了自己的球技(紀律另計)
碧咸世界足球先生拎亞軍真係屎!肯定係因為唔夠靚仔
湯告魯斯去踢波肯定拎冠軍!
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:31 PM:

我的見解是碧咸冇球技.
咁只要靚仔既話就算球技也可踢波,也可當選世界足球先生亞軍吧!
Originally posted by michael86 at 2005-6-28 09:42 PM:

咁只要靚仔既話就算球技也可踢波,也可當選世界足球先生亞軍吧!
點解湯告魯斯唔去踢波呀,否則一定做球王
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-28 21:39:

碧咸世界足球先生拎亞軍真係屎!肯定係因為唔夠靚仔
湯告魯斯去踢波肯定拎冠軍!
做二奶都可以炫耀的話,冠軍果個咪系神???
(系咁勁就唔會做二奶)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:43 PM:

(系咁勁就唔會做二奶)
大把人做二奶啦,巴迪高咪又係第三......咁又係廢人咯???
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:43 PM:

(系咁勁就唔會做二奶)
能夠係全世界咁多個球員拎到亞軍,唔通唔開心?
即是說如果會考我拎9A1B輸左俾個10A我都要自卑

haha!!你呢個言論又幾搞鬼架WOR!
Originally posted by abc123aa at 2005-6-28 21:44:

大把人做二奶啦,巴迪高咪又係第三......咁又係廢人咯???
系技不如人
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by michael86 at 2005-6-28 09:50 PM:

能夠係全世界咁多個球員拎到亞軍,唔通唔開心?
即是說如果會考我拎9A1B輸左俾個10A我都要自卑

haha!!你呢個言論又幾搞鬼架WOR!
係囉,如果我考第二,我都係一人之下萬人之上既皇者,咁都唔開心的話真係要求太大~
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:50 PM:

系技不如人
原來巴迪高技不如人,唔怪得留係費倫咁多年
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 09:50 PM:

系技不如人
都唔夠你呢句說話"(系咁勁就唔會做二奶)"咁技不如人!!!HAHAHAHAAHA!!
無得駁開始亂咁UP!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。